Ricerca personalizzata

01/10/11

Velge Et Hår Tap Behandling

Vi behandler det med forsiktighet, børste den hver dag og håper det er aldri ute av sted. Men når håret begynner å miste sin tykkelse og forlater våre børste drapert med låser, kan det være på tide å vurdere en hårtap behandling. Det er flere faktorer som kan føre til hårtap, inkludert visse medisiner, medisinsk behandling, feilaktig omsorg, dårlig ernæring eller sykdom. Uansett årsak, kan tap av ens hår være en pinlig hendelse for mange. Med en riktig diagnose, kan en hudlege anbefale en skreddersydd tilnærming og en effektiv Hårtap behandling.

I begynnelsen kan en pasient være foreskrevet noen form for medisiner for å hjelpe hindre ytterligere håravfall. Dette vil avhenge helt av hvor bestemt årsak, men er ofte en tidlig tilnærming til kampene mot fortsatte tap. Kanskje den mest anerkjente håravfall behandling er Rogaine, som er tilgjengelig på resept bare. For personer som ikke synes å svare til vanlige behandlinger, eller bare ønsker en rask og effektiv Hårtap behandling, kan en transplantasjon være deres foretrukne tilnærming.

Et hår tap behandling er en som bidrar til å hindre gjentakelse, men en hår transplantasjon er antatt å være en permanent løsning. Denne prosedyren omfatter fjerning av hud og hår fra et annet område av hodet og transplantert til plasseringen av håravfall. Denne prosedyren er ofte brukt på menn som opplever mannlig mønster baldness fordi det vanligvis hår som kan fjernes fra baksiden og transplantert på balding området. Det er viktig at det er nok sunt hår til transplantasjon, samt nok å ligge på donor stedet for å opprettholde en full utseende. Enkelte individer, slik som de med svekket immunforsvar og / eller diabetes, kan ikke være ideelle kandidater for en hårtransplantasjon.

Menn eller kvinner som lider av fullstendig hårtap på grunn av visse sykdommer og / eller medisinske behandlinger, for eksempel cellegift eller stråling, kan finne at deres eneste hår tap behandling er at av kunstig hår. Ofte referert til som en "parykk, 'denne typen hår er skapt til å se naturlig og er nøye utvalgt slik at hver pasient føler at det utseende ikke er dramatisk endret av endringen.

Denne artikkelen er ment å bli brukt kun til informasjonsformål. Det er ikke brukes i stedet for, eller i forbindelse med, profesjonell medisinsk råd eller en hudlege innstilling. Før begynnelsen noen hår tap behandling program, må enkeltpersoner oppsøke lege for riktig diagnose og / eller behandling.

Nessun commento:

Posta un commento

Archivio blog