Ricerca personalizzata

30/09/11

Ditt Personlige Fitness Regime

Alle vet at det er viktig å være passe. Ditt nivå av egnethet er en viktig faktor i din levetid, og komme i form bør være en prioritet. Det er nok av kjendiser, om de er kvalifiserte eller ikke, tilbyr å selge deg sine seneste fitness video eller bok, og flere og flere artikler i aviser og blader om kostnadene ved ikke å ha en daglig treningsøkt; innvirkning på helsen din, den sosiale effekter av å være uegnet, og selvfølgelig det faktum at de fleste moteriktige klær ikke kommer i pluss størrelser. Komme i form bør være på "to-do" liste hele året, og ikke bare et nyttårsforsett som ikke gjør det forbi de første dagene av januar.

Det er lett å starte en fitness regime, og deretter kjøre ut av entusiasme. Med en travel fremdriftsplan, og en like travelt sosialt liv, er det en vanlig nok forekomst at folk dropper ut av trening på bakgrunn av at de ikke har nok tid. Det mest åpenbare svaret på dette, og noe som de fleste fitness instruktører vil foreslå, er bare å komme seg ut av senga litt tidligere, og bruke den tiden til trening. Selvfølgelig, for noen kan dette virke som et mareritt, og ikke noe å inspirere dem; nightowls bør se etter noe å gjøre på kvelden, kanskje en sen treningsøkten på treningssenteret, eller installere noen hjemme treningsutstyr, slik at du kan se TV som på samme tid som trener.

Ikke alle passer til en tradisjonell treningsopplegget trinn og "dancercise '. Du kan finne det givende å prøve andre metoder for å holde seg i form, som for eksempel kampsport. Det er ikke viktig hvordan du komme i form: bare resultatene saken. Hvis du oppdager at du liker fekting, for eksempel, så vil utvide din entusiasme for fitness regime. Gjøre noe som du hater, eller som du føler deg dum gjør, vil ikke vare veldig lenge.

Hold din entusiasme opp på andre måter, ved å arbeide ut til favorittspor, eller ved å holde en logg over hvor godt du har gjort. Du kan trene med en venn og ha en konkurranse, eller du kan sette deg mål i treningsopplegget, og belønn deg selv når du oppnår dem.

Fitness bør være noe som du jobber mot for hele livet ditt, og en daglig mosjon rutine vil sikkert hjelpe deg å oppnå dette målet. Selv om trener består av en kort kjøre hver dag, og du aldri ende opp med en full six-pack, gjør det ikke saken. Fitness handler ikke om å få den perfekte kroppen, det handler om en generell fysisk tilstand hvor du føler deg mer energisk, og du føler deg godt om hvordan kroppen din ser ut og fungerer.

Nessun commento:

Posta un commento