Ricerca personalizzata

29/09/11

TLC for acne hud

Når du har kviser, du må ta ekstra vare på huden som du vet, det er faktorer som har endret huden av de med normal hastighet. Som anbefalt av ekspertene har å behandle din akne utsatt hud med mer omsorg og forsiktighet.

Det er noen nyttige tips du bør huske på slik at du gradvis får at akne kurert eller hvis ikke, i alle fall ikke la din tilstand slå hva som er peor.Estas er ting å gjøre og omfavne vaner som du kan være i stand til å oppnå bedre hud.

Den enkleste måten er ved å vaske og rense huden din myk såper suavemente.Hay sikker på å vaske huden forsiktig. Du, selvsagt ikke lov til å bruke såper som er så sterke at de kan forlate tøffe effekter på piel.Toners og rengjøringsmidler anbefales ikke fordi de har aktive ingredienser som kan forverre tilstanden til huden din. Når du føler behov for en toner eller en cleanser, sikre at du har en godkjenning fra hudlege eller annet bare gråt mer og har enda verre tilstand acné.Tenga tankene som ikke bruker hudprodukter som Huden scrubs som helt sikkert vil skade huden din. Vær veldig forsiktig i behandling av huden, hvis ikke, vil du definitivt angre resultatene. Derfor være disiplinerte og ikke risikere helsen til huden bare timelige ting.

For menn barberer forsiktig for ikke å øke muligheten for skader som huden din kan få på grunn av de tingene du gjør eller de produktene du bruker. Vel, for menn å barbere håret fra huden, er det tilrådelig at de barberer forsiktig og bruker krem ​​eller såpe før du gjør det. Den såpe eller krem ​​vil gjøre håret mykere. Pass på å velge riktig barberhøvel barbering er en rutine también.El svært hygienisk og sikrer at du gjør det riktig, uten å skade huden. Du må huske at dette er veldig viktig.

Velg cuidado.Se kosmetikk er en spesiell tilstand når du har acne. Kosmetikk må velges, og fremfor alt, som er anbefalt av hudlege din. Når du har kosmetikk som er nødvendig for å endre, må du bytte til produkter som er oljefri og ikke-comedogenic. Det finnes imidlertid tilfeller der bruk av kosmetikk er ikke bra i det hele tatt. Dermed vil i dette tilfellet være best å la huden fri for cosméticos.Estas produkter er bare noen av tingene du bør vurdere som en påminnelse for de med akne. Riktig stell og oppmerksomhet vil sikkert gi de beste resultatene.

Nessun commento:

Posta un commento