Ricerca personalizzata

13/10/11

Dyrke En Positiv Tanke-set Gjennom Meditasjon

Du har evnen til å skape ditt eget sinn-set. Uansett om din holdning er positiv eller negativ, er opp til deg. Muligheten til å endre miljøet, krets av venner, og holdning, er innenfor din kontroll.

Akkurat som en datamaskin absorberer rådata, så gjør ditt sinn. Innen tankene dine en kultur, i seg selv, har vokst. Mange mennesker føler at de ikke har kontroll over sitt eget sinn, fordi denne kulturen har blitt negativ. Negativitet er et resultat av tidligere erfaringer, å være i et negativt miljø, eller å være under innflytelse av unconstructive ideer.

Ligner på et datavirus, må du identifisere det raskt, for å unngå at det spres i sinnet ditt. Du kan også passere dette viruset av negativ tenkning til folk rundt deg. Som et resultat er at du sprer negativ energi rundt, som "ugress i en åker."

Mye som en bonde, dyrker du også. Energien i tankene dine er avlingen, og det er opp til deg, enten det er ugress eller hvete. Hvis du har en gård, og la et felt ta vare på seg selv, vil du være heldig å ha noen slags avling, fra den.
Dette er det samme med energien i sinnet ditt.

Du må velge å plukke kvalitet frø: Informasjon, i form av bøker, ebøker, DVD, CD-er, foredrag, kurs, workshops og seminarer. Dette er læring, av hensyn til selv-forbedring, og det resulterer i en positiv tanke-set.

Imidlertid er arbeidet ditt ikke ferdig, fordi du må fortsatt forsterke undervisningen og holde alt i en fokusert rekkefølge. Dette kan sammenlignes med gjødsling, vanning, og "luking sinnet." Du må jobbe på den tiden eller ugress vil vokse tilbake. Dette, min venn, er meditasjon, og en av grunnene til at vi mediterer, i første omgang.

Meditasjon er kontrollert fokus på et objekt, tenkte eller oppgaven uten dom.
Denne prosessen gjør det mulig å se på alle situasjoner objektivt. Du kan finne løsninger, snu negative situasjoner til positive læringserfaringer, og lage dine egne positive tankesett. Som et resultat av dette vil du få nye venner, nå mål, takle problemer lett, og utvikle en ukuelig ånd.

Huske sist gang du gjorde en bragd. Den følelsen, og den evnen, er innenfor oss alle. Det er en formel for suksess, men du må ta affære. Handling er noe som de aller fleste mennesker vil aldri ta.
Lær å skille deg fra "flokken", gjennom utdanning, meditasjon, og handling.

Nessun commento:

Posta un commento

Archivio blog