Ricerca personalizzata

15/10/11

En Titt På Ulike Depresjon Behandlingsregimer

En av de mest utbredt helseproblem i mange land rundt om i verden er depresjon. Faktisk har forskere konkludert med at et flertall av mennesker vil oppleve klinisk depresjon i løpet av sin levetid. Som et resultat, bør alle mennesker minst ha en grunnleggende bevissthet om hva ulike depresjon behandlingsregimer er tilgjengelige i det 21.. Faktisk, når det kommer til depresjon behandling, er det en rekke ulike alternativer tilgjengelig for folk plaget med dette muligens ødeleggende sykdommen.

Hvis en person lider av en mild, isolert tilfelle av depresjon, kan en effektiv depresjon behandling programmet inkluderer mer søvn, et bedre kosthold og økt mosjon. I noen tilfeller betyr en kombinasjon av disse ressurser resulterer i en effektiv depresjon behandlingsregime.

Mange finner seg lider gjennom en mer alvorlig anfall av depresjon. I slike tilfeller må en depresjon behandling programmet inkluderer profesjonell hjelp. Når konsulenttjenester med en kvalifisert helsepersonell, en depresjon behandling program som inkluderer terapi og medisiner eller medisiner er sannsynlig å bli anbefalt.

Når det kommer til en depresjon behandling program, medisiner er nyttig for å hjelpe i reduksjon av symptomene som vanligvis er forbundet med en depressiv sykdom. Med det sagt, i de fleste tilfeller er det viktig at en depresjon behandling programmet inkluderer terapi. Terapi er et viktig element i en depresjon behandlingsprogram i mange tilfeller å hjelpe lidende pasient med å oppdage de grunnleggende årsakene til den depressive lidelse som han eller hun er rammet.

I noen tilfeller er en depressiv sykdom så alvorlig at en depresjon behandling Programmet omfatter innleggelse på sykehus. I de fleste tilfeller vil en person som er innlagt på sykehus etter en depressiv sykdom bare være innesperret i en kort periode - for et spørsmål om dager. Målet med sykehusinnleggelse som en depresjon behandlingsregime i det 21. århundre er tålmodig stabilisering. Den langsiktige behandlingen vil bli gjennomført på en poliklinisk basis. Langt borte er de dagene (i de fleste tilfeller) hvor stabilisering og intensiv behandling oppstår mens en pasient er involvert i en innleggelse depresjon behandlingsopplegg.

I de senere år har mange psykisk helsevern fagfolk igjen begynt å argumentere for bruk av EST (elektro-sjokk terapi) for pasienter som har en mer dyptgående depressiv sykdom. For noen tid i 1970 og 1980, EST som en depresjon behandling alternativet ble mislikt av en bred sektor av psykisk helsevern fagmiljøet. Men i de senere år har de teknikker forbundet med EST blitt raffinert, og mange leger har kommet for å se gode resultater i sine pasienter som er utsatt for en depresjon behandlingsregime som inkluderer EST. Men, igjen, er EST benyttes som en depresjon behandling alternativ i bare et begrenset antall tilfeller der depresjon av en bestemt pasient er alvorlig og med uforminsket styrke over en lengre periode. Som med depresjon behandlingsprogrammer som inkluderer medisiner, pasienter som får EST også delta i et kurs av terapi for å prøve og finne de grunnleggende årsakene til den depressive sykdom.

Nessun commento:

Posta un commento

Archivio blog