Ricerca personalizzata

01/10/11

Hensynet Til Et Vegetarisk Kosthold

Vårt samfunn er satt opp for å betrakte kjøttspising som "normen". De menneskene som velger et vegetarisk kosthold er ofte tenkt som difficut, "prøver å være annerledes" eller bare oddetall. En vanlig ernæringsmessige feilslutning er at kjøtt og animalske produkter må forbrukes for å opprettholde et godt balansert, sunt kosthold.

Mange mennesker i disse dager er å finne ut de mange helsemessige fordelene ved et vegetarisk kosthold. I tillegg er mange leger og nutritionalists forskrivning og godkjenne plante-baserte måltider for å fremme helse, forebygge og behandle visse sykdommer, og selv for å redusere vekten. Det finnes mange produkter som nå blir tilgjengelig i butikker og supermarkeder som inneholder helse-styrke anlegget extracts.These er blandet i yoghurt, pålegg og oster, spesielt for å senke kolesterolnivået, redusere blodtrykket, øke energinivået og styrke immunsystemet. Hvem vet hvilke andre fordeler er like rundt hjørnet i planteekstrakter.

Selv om vegetarisme kan virke som en moderne idé, i virkeligheten har sin helsemessige fordeler vært kjent i mange år i kulturer rundt om i verden. India og det fjerne Østen utgjør den største andelen av verdens vegetarianere, både for helse og åndelige grunner. En gruppe av folk, Hunza, som bor i nærheten av Himalaya-tallet har et kosthold som er utelukkende vegetarianer. Medlemmer av samfunnet deres angivelig lever ofte å være over 100 år.

The American Dietetic Association sier at fordelene ved et vegetarisk kosthold kan inneholde;

Lavere kolesterolnivå
Lavere nivåer av mettet fett
Lavere kroppsfett
Reduserte priser for hjertesykdom
Lavere blodtrykk
Lavere forekomst av type-2 diabetes
Lavere tilfeller av visse kreftformer
Høyere nivåer av viktige mineraler og antioksidanter vitaminer

Fedme er en av de store helsemessige bekymringer i den vestlige verden. Det kan løses med et vegetarisk kosthold, en som eliminerer overflødig protein og animalsk fett forbruk, og øker fiber i form av frukt, grønnsaker og helkorn. De som konsumerer et vegetarisk kosthold har en tendens til å opprettholde en lavere body mass index (BMI), som i betydelig hjelpemidler i behandling og behandling av andre kroniske sykdommer som hjerte-og karsykdommer, høyt blodtrykk og diabetes. En lavere BMI er et mål for alle som ønsker å forbedre deres generelle helse, enten ved kosthold, mosjon, eller helst begge deler.

Et spørsmål ofte spurt av de som vurderer et vegetarisk kosthold er: "Vil jeg få nok protein Dette er absolutt et gyldig spørsmål, som protein er nødvendig for bygging, vedlikehold og funksjon av alle kroppens celler faktisk et variert og godt?. balansert vegetarisk kosthold gir faktisk alle protein kroppen trenger, oppnås ved å spise slike ting som hele korn, bønner, nøtter og soya produkter.
Faktisk, kjøtt-baserte dietter vanligvis gir et overskudd av protein, noe som kan faktisk være skadelig. Høyt protein nivå kan legge mer belastning på nyrene. En ledende gerontological tidsskriftet rapporterer at for mye protein kan føre en person til å miste ca 30% av nyrefunksjonen etter den tid de når alderdommen. Det kan også gi systemiske surhet, som kroppen forsøker å motvirke ved leeching kalsium ut av knoklene, som kan føre til osteoporose.

Å bli vegetarianer betyr ikke at du er begrenset til å spise gulrøtter, frukt og nøtter. Det finnes mange typer vegetarianere som spiser meatless dietter i en rekke kombinasjoner. Noen av de vanligste typene inkluderer;

Lacto vegetarianere, som ikke spiser kjøtt eller egg, men spiser melkeprodukter som melk og ost.

Lakto-ovo vegetarianere spiser ikke kjøtt, men vil spise meieriprodukter og egg.

Ovo vegetarianere spiser ikke kjøtt eller meieriprodukter, men vil spise egg.

Veganere spiser ikke kjøtt, meieriprodukter, egg, eller animalske produkter i det hele tatt.

Det er mange medisinske og helsemessige organisasjoner som fremmer, bifaller, og støtte folk på en vei mot å endre deres kosten livsstil til en som inkluderer mer plante-baserte matvarer. Det er mye informasjon på internett, samt gjennom medisinske tilbydere og vegetariske organisasjoner. Utallige bøker og artikler er lett å finne.

Mange restauranter, dagligvarebutikker og supermarkeder nå tilby måltider og produkter til vegetarianere, noe som gjør det enklere å velge dette sunn livsstil.

Husk at på slutten av dagen er det din avgjørelse. Hvis du ønsker å bare holde spise litt kjøtt, mens du utforsker dypere inn i den vegetariske side, så gjør det. Ikke bekymre deg om "puristene". Det er ikke lov å si at du ikke kan spise litt kjøtt, fisk eller kylling langs veien - det er ditt liv og ditt valg. Når du begynner å spise mer vegetarisk mat selv, mange synes de begynner å miste sin smak for kjøtt. Det viktigste er å nyte maten og føler seg sunnere ved å gjøre det.

På et siste notat, vurdere å bruke enten alle økologiske grønnsaker og frukt, eller minst like mye som du kan kilde. Økologiske produkter gjør virkelig en stor forskjell på smak og tekstur, og du har sikkerheten i bakhodet at det du spiser er fri for plantevernmidler og andre kjemikalier. Mer informasjon om dette vil bli funnet i neste artikkel, eller på våre nettsider.

Nessun commento:

Posta un commento

Archivio blog