Ricerca personalizzata

04/10/11

Massasjeterapi Og Stress Relief

Selv om praksisen med terapeutisk massasje har vært brukt i århundrer i øst, er det et relativt nytt fenomen her i vest. Mens underverkene av moderne medisin har igjen mange awestruck, flere og flere mennesker ser mot gratis behandling og ikke-invasiv behandling for sine plager. Massasje terapi har aldri vært så populær som den er i dag i Amerika.

En rekke studier har vist at massasje terapi er en svært effektiv stress reduksjon teknikk. En tidligere studie, utført av University of Miami Medical School og publisert i Journal of American Academy of Child Adolescent Psychiatry, antydet at barn som får 30 minutter av terapeutisk massasje daglig var mindre deprimert og engstelig enn de var på tidspunktet for opptak sine .

Denne spesielle studien også observerte markerte forskjeller i helse og oppførsel av barna i testgruppen, over barna i kontrollgruppen. Sykepleierne som deltar i studien også bemerkes at barna var mer samarbeidsvillig, og klarte å oppnå et høyere nivå av søvnkvalitet. På det biologiske plan, viste barna i kontrollgruppen lavere nivåer av kortisol (et stresshormon) i spytt og i urin. Det ble raskt klart for forskerne at massasje kan spille en betydelig rolle i stressreduksjon.

Det er svært oppmuntrende at både det medisinske establishment og allmennheten begynner å innse virkningen at stress kan ha på et individs helse og velvære. Enkelte leger og forskere har antydet at stress er ansvarlig for over 75% av all sykdom i den vestlige verden, inkludert hudlidelser, høyt blodtrykk, hodepine, fordøyelses plager, muskel smerter og depresjon. Ved å ansette den eldgamle teknikker for massasje terapi, det finnes tydelige muligheten for å overvinne disse forferdelige lidelser.

Nessun commento:

Posta un commento

Archivio blog