Ricerca personalizzata

12/10/11

3 Valg for å hjelpe Deg å Miste Vekt

1. The Weight Loss Patch

Kanskje den mest tiltalende nytte av å bruke en patch er at det er så lett å bruke. Ingen piller å huske å ta, ingen spesielle dietter, ingen nødvendig øvelse rutine. Naturligvis, stikker til et sunt kosthold og mosjon programmet er best for din generelle helse, men hvis det er vanskelig for deg å følge hele tiden, kan lappen være en løsning som fungerer for deg.

Et vekttap patch som du plasserer på kroppen din vil levere de aktive ingrediensene av transdermal levering, mening gjennom huden. Plasteret ingrediensene vil gå direkte inn i blodbanen, utenom fordøyelsessystemet og leveren. Bare bruke oppdateringen på en glatt område av huden din, og endre det hver 3. dag. Det er alt av vedlikeholdet som kreves.

En patch kan også brukes ved behov når du er på reise og vet at du vil spise ute mye, eller for de gangene du er for opptatt til å lage riktig mat. En patch som undertrykker appetitten din vil hjelpe deg med å utvikle gode matvaner som vil hjelpe deg å opprettholde din idealvekt i fremtiden ~ ikke mer yo-yo tall.

2. Appetitt suppressant Piller

Dempe appetitten din for å stanse tilstrømningen av kalorier i første omgang synes å være den logiske måten å miste og vedlikeholde din vekt. Men vi er så bombardert av forvirrende krav overalt for appetitt suppressant piller ~ i print, på radio, på TV, selv på reklametavler når du kjører, at det er vanskelig å vite hvilken diett pille vil virkelig hjelpe ta av de pounds ~ og holde dem bort ..

Noen slankepiller vil føre til at hjerte til rase, hendene dine til å riste, eller en samlet "kablet" følelse. For å unngå slike problem, holde seg borte fra produkter som inneholder ephedra, Ma Huang, og efedrin.

Ett urte diett pille som har fått mye publisitet er det siste Hoodia Gordonii Det autentiske anlegget kommer fra Kalahari-ørkenen i Sør Aftrica. Respektable TV-show som 60 Minutes, har Today Show, BBC, og selv Oprah "O" magasinet gitt den strålende kritikker for sin hurtigvirkende appetitt suppressing kvaliteter. Mens det kan ta én til to uker å jobbe fullt, mange brukere rapporterer en nedgang i appetitten deres med den første pillen.

Faktisk har Hoodia hatt så mange positive rapporter at det nå er mye av knock-off produkter blir markedsført til uninformed ~ spesielt på Internett. Den virkelige hoodia er svært sjelden fordi det tar opp til 7 år for Hoodia planten til å modne til et punkt hvor det gir appetitt suppressant kvaliteter. I tillegg er den afrikanske regjeringen nå å begrense mengden av Hoodia det eksporterer, som betyr at bare noen få leverandører har the real thing. Fordi Hoodia er så sjelden, kan du forvente at det skal være litt dyrere enn andre slankepiller.

En annen diett pille som hjelper trafokiosk pounds er Herbal Phentermine. Dette er en ikke-reseptbelagte appetitt suppressant som er vitenskapelig utviklet for å gi lignende effekter i et populært Rx versjon av phentermine.

Den gode nyheten er at urte-versjonen inneholder kun naturlige ingredienser slik at du ikke trenger å være bekymret for bivirkninger. Plus, kan du unngå den tiden, regning og forlegenhet av en lege besøk.

Herbal Phentermine vil ikke bare undertrykke din appetitt, men det vil også øke stoffskiftet slik at du forbrenner mer kalorier og har mer energi.

3). Karbohydrat stopper

Kanskje du foretrekker å ikke ha appetitten undertrykkes, men i stedet ønsker å spise alt av pasta, brød, ris og poteter du ønsker. Hvis dette høres mer ut som stilen din, bør du kanskje prøve et karbohydrat blocker.

Forskere har oppdaget, og grundig testet en metode for å tillate oss å spise den maten vi liker og ikke få vekt. Vi kan nå stoppe normal konvertering av stivelsesholdige matvarer til sukker før den kan passere gjennom fordøyelsessystemet og lagre som fett på våre hofter, lår, rumpe og mage. Avledet fra hvite nyre bønner, den resulterende carb blokkere, (stivelse neutralizers), er et helt naturlig produkt. De virker ved å nøytralisere Alpha amylase enzym som fordøyer stivelse.

Ved å nøytralisere denne fordøyelsesenzymer enzymet, gjør stivelse fra maten vår ikke får fordøyd. I stedet er det fortsatt intakt og ikke konverterer ikke til sukker. Det går bare gjennom kroppen ufordøyd og fungerer som en fiber ~ som er en veldig god ting. Vi får mer fiber gå gjennom vår tarmen samtidig unngå konverteringen til sukker og den resulterende fettlagringen ~ en klar vinn-vinn-situasjon.

I løpet av de siste årene har det vært mange positive studier for å fastslå effektiviteten av carb blokkere og deres evne til å hjelpe miste vekt. En studie ble utført ved Northridge Hospital Medical Center i Los Angeles, CA, over en åtte ukers periode.

Det rapportert at deltakerne fikk et gjennomsnittlig vekttap på 200% mer enn de som tar et placebo, og mistet et gjennomsnitt på 1,5 inches rundt livet. Dette var 43% mer enn de som tok placebo. Pluss at de rapporterte å ha 13% mer energi, selv om det ikke er en stimulant.

Enten du velger foretrekker patcher eller piller, å spise stivelsesholdige matvarer, eller bruke carb blokkere, noen ting å se etter når du kjøper diett produkter er at de:

1) inneholder alle naturlige ingredienser
2) Ikke ha skadelige bivirkninger
3) Tilby en 100% pengene tilbake-garanti

Nessun commento:

Posta un commento

Archivio blog