Ricerca personalizzata

22/10/11

Kan antioksidanter hjelpe deg å bygge muskler? frie radikalene ødelegge musklene dine

Mange mennesker i disse dager ta antioksidanter for å motvirke den skadelige effekten av frie radikaler. Antioksidanter sugde opp frie radikaler og konvertere dem til ufarlige stoffer. Frie radikaler er kjent for å forårsake kroppen celle nedbrytning og derfor er de viktigste skyldige i vår aldringsprosessen. Frie radikaler er knyttet til aldring sykdommer som kreft og hjerteproblemer i tillegg gjør oss alder raskere. Siden frie radikaler føre til våre celler brytes ned, vil frie radikaler også utarte våre muskelceller.

Staying klar av situasjoner som forårsaker en bølge av frie radikaler å surge er en måte å forebygge og ta antioksidanter som kosttilskudd er en annen. Det er mange situasjoner som vil øke frie radikal aktiviteter som solbrenthet, stress, røyking, alkoholforbruk, forurensning, mosjon trening blant andre. Ja, får vi en bølge av frie radikaler når vi trener spesielt intensive øvelser fordi vi setter våre kropper under et enormt stress når vi trener. Disse muskel ødelegge aktivitetene vil fortsette i timevis og med dager avhengig av hvor intensivt dine oppgaver er.

Det er der antioksidanter supplere kommer i. Siden antioksidanter nøytraliserer frie radikaler, hjelper det musklene dine til å komme seg raskere og stoppe den ødeleggende effekten av frie radikaler på muskel og dermed gir bedre muskelvekst.

Så hvis du vil at dine muskler til å komme raskere og ønsker å vokse større muskler etter trening, kosttilskudd med antioksidanter kan hjelpe. Det er mange antioksidanter kosttilskudd på markedet. Vitamin A, C og E er kanskje bedre kjent frie radikaler krigere der ute. Noen andre gode frie radikaler scavengers er grønn te ekstrakt, Alpha Lipoic Acid, betakaroten etc

Så våre mødre selv kanskje ikke har visst om antioksidanter og dens effekt av frie radikaler i kroppen vår hadde rett da de insisterte på at vi tar vårt vitaminer. Må beskytte muskler og generell helse med antioksidanter.

Nessun commento:

Posta un commento

Archivio blog