Ricerca personalizzata

28/10/11

Trening muskel fiber typer

Rep områdene er en morsom ting. Masse folk snakker om å gjøre dette mange reps for dette mange sett, men egentlig aner ikke hvorfor de gjør det bestemt nummer eller effekten det vil ha på kroppene deres.

Vanligvis lavere gjentakelser som 3-8 er mest produktive for å lage absolutte styrke. Repetisjoner på mellomlang rekkevidde som 10-20 produsere anaerob styrke utholdenhet. Jo høyere rep varierer mellom 20-40 produsere aerobic styrke utholdenhet.

Grunnen til slike varierte varierer selv innenfor en kategori av rep-serien er fordi folk vil ta varierende mengder tid å fullføre rep. Vi vet at det ikke er det faktiske antall reps men den gang at muskelen er under spenning som virkelig fører til tilpasningssystemer respons. Så hvis du gjør 4 reps som tar 6 sekunder hver og jeg 6 reps som tar 4 sekunder hver, vi har begge jobbet i 3-8 serien og forårsaket at tilpasningen svar som ville være forårsaket ved å putte en muskel under 24 sekunder av spenning .

Nå på å fibertyper. Det er faktisk tre store typer muskelfibre i kroppen at vi er opptatt av. Type 1, type 2A og type 2b. Noen mennesker har naturlige tendenser til å gjøre det bra på visse aktiviteter mer enn andre og dette er på grunn av forholdet mellom en muskel fiber type til en annen, blant annet. Type 1 muskelfibre (eller sakte muskelfibere, en gang kalt rød) er din utholdenhet muskel fiber fordi de er svært motstandsdyktig mot trøtthet og skader. Den triste delen er at deres evne til å produsere strøm er svært lav også.

Type 2a muskelfibre (raske muskelfibrene - middels - også kalt hvit) er mye større og sterkere enn type 1 muskelfibre. Disse fibrene har en høy kapasitet for glycolytic aktivitet og kan produsere høy styrke utgang for lengre perioder av gangen.

Type 2b muskel fiber er den ekstreme enden av skalaen. Disse er overlevelse fibrene. Hele hensikten for 2b muskel fiber er å gi nok kraft og styrke til å overleve krisesituasjoner. Seksten prosent av en inaktive personer kroppen 2b fibre. Nå selv om disse fibrene er kraftig, har de ingen motstand mot tretthet eller skade. Faktum er at hvis og når du trenger å bruke disse fyrene, vil mest utrente folk skader som vev hinsides reparasjon.

Nå har jeg sagt alt til si dette. Forskning har vist at det er den hvite muskelfibre, type 2a og 2b som gir størst avkastning i størrelse og styrke når trent. Disse hvite muskelfibre er for høy styrke utgang, betyr det at mange kalorier brent sammen med en vev som krever mye kalorier for å holde seg i live.

Så hva om den røde muskelfibre, type 1? Vel kroppen din blir effektiv på hva det er behov for. Så hvis alt du gjør er bare cardio og andre med høy rep aktiviteter, er kroppen din kommer til å favorisere utvikling av type 1 muskelfibre og i slutten plyndre deg av din evne til å oppnå maksimal styrke, størrelse og makt. Hva om styrke, størrelse og makt ikke er dine mål? Vel ikke å ha minst noen av disse attributtene vil resultere i en undertrykt metabolic rate. Det betyr at du ikke vil brenne så mange kalorier på en dag. Dette betyr at hvis du er på en vekttap program, må du jobbe den type 2a muskelfibrene i de 10-12 rep range for å øke stoffskiftet og holde seg sterk og sunn.

Nå kroppen kan bare håndtere økende nivåer av stimulans i et bestemt område for en gitt tidsperiode. Dette er hvorfor i gode programmer finner du flere helt differant treningsøkter, hver understreker en differant muskel fiber type for en gitt periode. Et individualisert program har mesteparten av treningen tid i den fasen som best effekter målet som prøver å være oppnådd.

1 commento:

Archivio blog