Ricerca personalizzata

16/10/11

Treningsapparater - Fordeler Av å Ha Ditt Eget Hjem Gym

Hvis du ønsker å forplikte seg til en fitness livsstil, men din nåværende livsstil og forpliktelser du holde fra å komme til gym, så vil du kanskje å skape muligheten for å sette opp ditt eget hjem gym. Jeg er sikker på at vi alle ville gjerne gjøre fitness en full tid prioritet. Men at det blir utfordrende (spesielt hvis du har daglige forpliktelser). Vi forstår at vi trenger å trene og være vedvarende med vår innsats. Vi har imidlertid lite tid blokkert ut til å gjøre det.

Det er der et hjem gym kan være effektive for deg. Ikke misforstå, gym medlemskap er en fin ting å ha i tillegg. Kan imidlertid ha et område å sette av til trening være en verdifull ressurs for folk som gjør fitness høy prioritet. I denne artikkelen vil jeg gjerne diskutere tre fordeler ved å ha ditt eget hjem gym:

Fleksibilitet er en fordel som kan ha stor innvirkning på livene våre. Du vil kunne fortsette ditt engasjement for fitness din. Med Home treningsstudioer, kan du trene når som helst. Du vil også ha mindre tidspress for å hoppe arbeid outs. Hjem treningssentre er også en tidsbesparende for helgene. Du kan bare tildele en halv times tidsplanen til vektløfting og deretter tilbringe resten av tiden med familien din.

Et perfekt eksempel på fleksibiliteten til et hjem gym er når du opplever en un-forventet tidsplan endring. Hvis du våkner opp sent og gå glipp av din mulighet for å gå til gym din, kan du alltid få en rask trene hjemme før du reiser på jobb. Du kan også bruke denne fordelen på natten også. Hvis du savner din morgen trening, kan du alltids trene på kvelden når du kommer hjem fra jobb.

Personvern er også og fordel når du har ditt eget treningsstudio hjemme. Jeg finner den viktigste fordelen med å ha privatliv er at du får til å fokusere på rutinen. Siden det er mindre sjanse for sosialisering (enn det ville være på treningsstudio), kan du virkelig ringe inn arbeidet ditt ut. Du kan også se eller høre på hva du vil mens du trener.

Endelig er den beste delen av å ha et hjem gym at du har kontroll. For eksempel er et treningsstudio medlemskap en utgift. Hvis for noe grunn livet kaster du en Curveball der du må avbryte medlemskapet ditt eller annen grunn, kan du bruke ditt hjem satt opp til din fordel. Din helse ville ikke være et havari.

Ett Ulempen med å ha et hjem gym er at utstyret kan være dyrt. Så det er viktig å gjøre skikkelig forskning på treningsutstyr. Du trenger ikke å kjøpe dyre ting til ditt hjem gym hvis du ikke vil ha også. Du kan kjøpe enkle vekter og en benk til å begynne med og så får mer utstyr som din økonomiske situasjon tillater det.

Så hvis du er en person med mange daglige forpliktelser og kan ikke gjøre det til gym hele tiden, og deretter vurdere å investere i hjemmet gym.

Nessun commento:

Posta un commento

Archivio blog