Ricerca personalizzata

05/10/11

5 Raske Måter å Lette Stress, Depresjon Og Angst

Ingen seremoni med denne artikkelen, la oss gå rett inn i fem raske måter som vil hjelpe deg å finne lindring fra stress, depresjon og angst.

1. Ta jevnlige pauser fra skuddlinjen. Jobbe hardt uten jevnlige pauser er en fin måte å bygge opp stress og spenninger. Pass på at du har minst én 15-minutters pause på morgenen og en på ettermiddagen, samt minst 20 minutter til lunsj. Hvis mulig, spiser lunsj borte fra arbeidsstasjonen. Likeledes, hvis du har mye å håndtere i livet ditt akkurat nå, tar en dag eller en helg et annet sted - lenger hvis du kan - for å få litt pusterom vil virkelig hjelpe. Selv bare en dag unna skuddlinjen gjør deg i stand til å få litt avstand fra problemer og hjelpe deg å samle tankene dine.

2. Regelmessig trening kan bidra til å avlaste stress, depresjon og angst. Trening frigjør endorfiner i systemet og vil gi deg et naturlig løft. Det vil også gi deg en pause fra grubling og dvele ved problemer og problemer - men bare hvis du utfører den rette typen øvelser. Unngå: Øvelser som lar deg brood (vektløfting, jogging, tredemøller), og utføre oppgaver som krever din fulle konsentrasjon. Konkurranseidrett som squash, tennis, badminton og sirkeltrening er alle gode eksempler. Det er viktig at du ikke stamfisk når du trener fordi selv om du vil være fordel fysisk, er du fortsatt vekt selv mentalt og stress, depresjon og angst vil forverres.

3. Slutte å slå deg opp. Self-avskrivninger er en stor del av stress, depresjon og angst. Hver gang du slår opp på deg selv, vil du erodere selvtillit og selvfølelse. Aldri fortell deg selv at du er ubrukelig, verdiløs, dum, håpløs, kjedelig, stygg, og en taper. Aldri overbevise deg selv om at andre folk hater deg, at andre finner deg vanskelig å være rundt og at du er bedre å være alene. Du ville aldri anser det akseptabelt å si slike ting til andre mennesker og du må den anser like uakseptabelt å si dem til deg selv. Disse ordene og setningene er kraftige, og de vil skade deg. Aksepter at du ikke er perfekt og at du gjør feil - akkurat som alle andre gjør - og kuttet selv litt slakk. Fra denne dagen, gjør en pakt med meg å aldri unne seg selv avskrivninger noensinne igjen. Det er uakseptabelt.

4. Isolasjon er et annet problem oppleves av stress, depresjon og angst lider. OK, vil det være ganger når du bare vil ha ditt eget selskap. Under slike tider, kan du stamfisk igjen og igjen på problemer og hendelser og banke deg opp i timevis. Ikke bra. I stedet bruker isolering mer positivt. Okkupere hjernen din ved å takle et puslespill, en logisk problem, et kryssord, lese en bok eller utføre en hobby som maleri, spille et musikkinstrument eller hva det er du har en interesse i. I denne måten, vil isolasjon hjelpe deg å vokse i stedet for å forårsake deg videre smerte.

5. TV, radio og aviser kan alle forsyne deg med en daglig hit av negativitet og bidra til å redusere ditt humør. I hovedsak konsentrere de på den negative siden av livet: kriminalitet, korrupsjon, krig, skandale og naturkatastrofer, og kan gi deg et forvrengt syn på virkeligheten. For ikke å nevne hvor mye bildemanipulering de fag du til. Gi deg selv en pause fra dette negative dryppe feed og unngå dem helt for en uke. Du kan finne, som jeg har, at de har ingen plass i livet ditt etter det. Stol på meg, vil du ikke savne dem.

Det er fem raske tips til deg å bekjempe stress, depresjon og angst. Vennligst gi dem en sjanse, vil de alle bidrar til å øke humøret ditt nivåer svært raskt faktisk.

Nessun commento:

Posta un commento

Archivio blog