Ricerca personalizzata

14/10/11

Alkohol Avhengighet Og Skrumplever

Alkohol avhengighet er en ødeleggende og invalidiserende sykdom som tar sin toll både mentalt og fysisk på mennesker som lider av det. Alkohol avhengighet, i tillegg til å ha en myriade av andre negative effekter, øker også risikoen for å utvikle skrumplever.

Leveren, det største organet i kroppen, er avgjørende for riktig helse og kroppsfunksjoner. Den fjerner og nøytraliserer giftstoffer som finnes i blodet, produserer immune agenter for å kontrollere smitte, og holde e blodet fri for bakterier. I tillegg gjør leveren også proteiner som regulerer blodpropp og produsere galle å hjelpe absorbere både fettløselige volumer og ekstra fett. Skrumplever er oppbygging av arrvev i stedet for normalt friske vevet, slik at blodstrømmen gjennom orgelet å bremse eller stoppe og svekke generelle leverfunksjonen. Skrumplever er den tolvte ledende dødsårsaken av sykdom i USA, og dreper omlag 26.000 mennesker hvert år.

Skrumplever er ofte synonymt med kronisk alkoholisme, og alkohol avhengighet er en av de viktigste årsakene til denne sykdommen, som vanligvis utvikler etter et tiår eller mer av tung drikking. Beløpet varierer fra person til person, men det har vist seg at alkohol skader leveren ved å blokkere normal metabolisme. Skrumplever påvirker kroppen på mange måter, blant annet ødemer og ascites, som oppstår når leveren mister sin evne til å lage proteinet albumin. Som et resultat, akkumuleres vann både i bena (ødem) og i magen. (Ascites)

Blåmerker og blødninger kan også oppstå som et resultat av leveren ikke klarer å fortsette med regelmessig produksjon av proteiner som trengs for blodpropp. Gulsott, også, er en vanlig bivirkning, og oppstår når leveren ikke er i stand til å absorbere nok bilirubin. En annen mer alvorlig bivirkning av skrumplever brakt videre av alkohol avhengighet er tilstedeværelsen av giftstoffer i blodet eller hjerne, siden en skadet leveren ikke klarer å fjerne disse stoffene. Giftstoffer kan kjedelig mental funksjon og føre til uttalt personlighet endringer, og føre til koma og død.

Alkohol avhengighet er et alvorlig problem, men heldigvis, en som er også svært behandles med riktig behandling og med hjelp av dedikerte og fagfolk i en narkotika og alkohol rehabilitering setting. Mens Skrumplever har mange årsaker, kan det ikke ignoreres at den primære årsaken til denne sykdommen er i direkte sammenheng med alkoholisme. Behandling av alkohol avhengighet, da gjør mer enn bare hjelpe den rusavhengige til å kontrollere sine nåværende problem, det også, hvis det gjøres riktig, kan hjelpe i forebygging av fremtidige problemer, tilstander og sykdommer.

Nessun commento:

Posta un commento

Archivio blog