Ricerca personalizzata

28/10/11

Behandle og forebygge hjerteproblemer

Hvis du er en senior eller elske noen som er, ta hjertet. En ny studie er å belyse måter å hjelpe eldre amerikanere holde sunnere lenger. Ifølge studien, kunne tusenvis av hjerteinfarkt, slag og dødsfall forhindres hvis pasientene brukte reseptbelagte blodtrykksmåling medisin.

Studien, "Redusere Human Impact of High Blood Pressure", så på antall slag, hjerteinfarkt, dødsfall og sykepleie anlegget plasseringer som kunne vært unngått hvert år hvis alle seniorer var å aktivt behandle høyt blodtrykk. For eksempel ble det oppdaget at riktig behandling av høyt blodtrykk kan forebygge nesten 7000 dødsfall i Los Angeles alene.

"For øyeblikket, to tredjedeler av Medicare begunstigede har hypertensjon, som setter millioner av seniorer i fare årlig", ifølge Dr. Paul Antony, Chief Medical Officer for farmasøytisk forskning og Manufacturers of America. "Likevel, for folk flest, kan høyt blodtrykk kontrolleres."

Høyt blodtrykk har ingen symptomer. Hvis du er i fare, bør du bli testet regelmessig av legen din. Selvtester på apotek og nærbutikker er nyttige, men kan ikke være helt pålitelig. Få testet hvis du er over 60, hvis du røyker, om du spiser mye salt, hvis du fører en høy-stress livsstil eller hvis du lider av diabetes.

Nationwide, fant studien at rundt en fjerdedel av pensjonister med hypertensjon kan enkelt administrere deres tilstand med riktig behandling. Aktiv behandling inkluderer riktig kosthold, mosjon, livsstil endringer og tar reseptbelagte medisiner i samråd med en lege.

Studien viser at sykdommer ofte assosiert med alder er ikke bare uunngåelige konsekvensene av å bli eldre. Med hjelp av en lege, kan disse sykdommene faktisk være noen ganger behandles, kontrolleres og forebygges.

Ett sponsor av studien var farmasøytisk forskning og Produsenter av America (PhRMA), en forening som representerer landets ledende farmasøytisk forskning og bioteknologi selskaper. Medlemmene er viet til å finne opp medisiner som gjør pasienter til å leve lengre, sunnere og mer produktivt liv og er fører an i jakten på nye botemidler.

Nessun commento:

Posta un commento

Archivio blog