Ricerca personalizzata

28/10/11

Informasjon om traction alopecia

Traction Alopecia er forårsaket av kronisk traksjon (trekking) på hårsekken. Traction alopecia forekommer oftest i afrikansk-amerikanske kvinner og menn som flette håret for hardt. Det er også vanlig i andre etniske grupper er kjent for tradisjonelle frisyrer som involverer trekke håret.

Det er også sett en markant trekkraft alopecia i skjegg delen av dette sikhenes mannen. Den Sikh mennene ikke kutte skalpen eller i skjegget hår. Den skjegg hårene er trukket rett og deretter vridd og tett knyttede. Daglig sammenknyting resulterer ofte i denne formen for trekkraft alopecia.
Menn som fester hairpieces til sine eksisterende hår også lider av denne type hårtap. Den trekkraft alopecia i slike tilfeller kan også føre til permanent hårtap hvis parykk er festet på samme sted over lang tid.

Hvis vi setter eksemplene fra etniske grupper til side, skjer traction alopecia oftest i pre-tenåringer, tenåringer, unge voksne da det gjør hos eldre menn og kvinner.

Det er en svært uheldig stat som hår stiler og moter og hår styling metoder forårsaker skallethet og hårtap blant dagens yngre generasjoner. Den håravfall i alle slike tilfeller skyldes først og fremst Traction Alopecia. Den håravfall er forårsaket av langvarig hår trekke og brekkasje på grunn av svært trange hår pyntebånd, hår vever og Cornrows.

De over bruk av hår stil hjelpemidler som svamp hår valser eller curling strykejern kan også fremme trekkraft alopecia. Traction alopecia viser ofte som distinkte flekker av hår tap i de områdene hvor håret og håret follicles har blitt satt under overdreven belastning. Håravfall kan oppstå hvor som helst i hodebunnen, avhengig av hva slags hår stil eller prosessen som forårsaker traction alopecia. Langvarig traction alopecia kan føre til cicatrization av den nye hårsekken og permanent håravfall.

Traction Alopecia er en svært vanlig årsak til forbigående hårtap. Vanligvis innebærer trekkraft alopecia i de tidlige stadier påvirkes hårsekkene blir presset inn i telogen hviletilstand sammen med lokaliserte traumer til hårsekkene som følge av hår fibre blir tvangsflyttet trukket ut.

Traction Alopecia er reversibel hvis diagnostisert i de tidlige stadier. Permanent Hårtap kan oppstå for sakte for umiddelbar deteksjon. Håravfall er forekommer ofte i front, og håret linje, men er også underlagt umiddelbar tilstøtende området hvor håret blir trukket og skadet.

En effektiv behandling er å bare unngå hår styling som setter overdreven belastning på håret. Selv med fjerning av årsaken til traction alopecia kan det ta opptil tre måneder for håret å komme seg. Områder i hodebunnen utsatt for kronisk traction alopecia kanskje aldri helt frisk.

Traction Alopecia er generelt en ikke-arrdannelse, ikke-provoserende formen for hårtap selv om lang tids bruk av frisyrer med trekkraft over 3 eller flere år kan resultere i en mild immunceller infiltrere og irreversibel arrdannelse skader på noen hårsekker. Enhver form for kronisk traction alopecia vil til slutt føre til fibrose rundt hårsekkene og total ødeleggelse av noen hårsekker. Når ødela hårsekkene vil ikke re-vokse under noen omstendigheter dermed kronisk traction alopecia kan beskrives som en arrdannelse dels forminsker alopecia.

Permanent traction alopecia reagerer ikke på medisinsk behandling som minoxidil eller finasterid grunn av ikke-genetiske natur håravfall. Den eneste måten man kan behandle traction alopecia er med hårtransplantasjon. Follikulær enhet hår pode har blitt identifisert som den eneste praktiske løsningen for å behandle traction alopecia. Antall pasienter med trekkraft alopecia kommer til hårtransplantasjon klinikker øker generelt og behandlingen er å gi dem god respons.

Nessun commento:

Posta un commento

Archivio blog