Ricerca personalizzata

07/10/11

Om Vitaminer - Alt Du Trenger å Vite!

Lære om vitaminer kan være forvirrende, spesielt når du prøver å finne ut akkurat hva slags kosttilskudd du bør ta. Vi Äôve alle blitt fortalt på et eller annet tidspunkt, at hvis vi spiste en ernæringsmessig balansert måltid tre ganger om dagen vi ville, AOT trenger kosttilskudd eller trenger å vite om vitaminer, men selvfølgelig, dette er bare isn, AOT realistiske i våre samfunn.

Et stort antall av oss stresset ute på en rutinemessig basis, og Don, AOT alltid har tid til å spise i det hele tatt å snakke om en ernæringsmessig balansert måltid (og tre av dem?!). Vitaminer bør aldri erstatte god næringsinntak. Kroppen din trenger drivstoff for å utføre alle de oppgavene du har til å ivareta på en dag. Et godt kosthold er en med mye kalsium, protein, fett, karbohydrater og fiber supplert med vitaminer behov for spesifikke helsemessige bekymringer.

Mange matvarer blir beriket med vitaminer og mineraler, som brød, pasta og frokostblandinger. Informasjon om vitaminer notert på emballasjen inkluderer andelen av den daglige anbefalte inntak av hver, som vil gi deg en ganske god idé hvor mye du får av en bestemt vitamin eller mineral. Kalsium er et viktig mineral for kvinner, og de fleste kildene om vitaminer sier at kvinner bør spise minst 1200-1500 mg kalsium daglig. De fleste kalsiumtilskudd inneholder bare 30-50% av den anbefalte daglige inntaket, og må suppleres med kosthold inntak av andre kilder, for eksempel ost, yoghurt, melk og iskrem. Om vitamin D, er dette en viktig vitamin og er vesentlig for bein helse, og er inkludert i noen kalktabletter i tillegg. Vitamin D kan absorberes gjennom huden via sollyset også, men for folk som bor i nordlige stater, eller for eldre, er dette ikke alltid et alternativ, er derfor et vitamintilskudd svaret.

En del av å ta vare på deg selv er å lære om vitaminer og mineraler som kroppen trenger for optimal helse. Mange kilder er tilgjengelige for deg å lære mer om vitaminer og hvordan enkelte vitaminmangel samt overflødig inntak kan være skadelig for helsen din. Det, AOS viktig å ta en aktiv rolle i helsen din, og være kunnskapsrik om vitaminer i skapet og som er riktig for deg. I tillegg til å søke på nettet, kan du finne en overflod av informasjon om vitaminer i ulike helse publikasjoner, eller du kan selv ta kontakt med en ernæringsfysiolog eller naturopathic lege for råd om vitaminer og kosttilskudd, og hvordan du kan implementere dem i kostholdet ditt. Her AOS til god helse!

Nessun commento:

Posta un commento

Archivio blog