Ricerca personalizzata

28/01/12

Hvordan moderne hår restaurering kan bli vellykket

Før du søker tjenester av et hår erstatning sentrum, er det viktig å forstå noen grunnleggende informasjon om hårtap og hva kan gjøre med det.

Håravfall Bakgrunn

Omtrent 95% av de anslagsvis 60 millioner menn og kvinner i USA som opplever unormalt håravfall lider av en arvelig tilstand som kalles androgentic alopecia. Dette er gradvis tap av hår som vanligvis begynner et sted mellom 30 og 40 år hos menn og er hovedsakelig en kosmetisk lidelse, noe som er relevant fordi de fleste helseforsikring planer ikke vil betale for kosmetisk behandling. Hos kvinner, utbruddet av arvelig hårtap vanligvis ikke oppstår før etter menopause.

Forekomsten av androgentic alopecia er høyest i hvite menn, men kan også finnes kvinner, asiater og afro-amerikanere. Vanligvis begynner tynt hår i frontal området og utvikler seg tilbake over hodet. Generelt begynner veksten overgangen med store, tykke sunt hår, deretter utvikler seg til tynnere, kortere, ubestemmelige hår, og til slutt, kort, nonpigmented vellus hår dekker området sporadisk. I løpet av denne overgangen, kan pasienten merke mer shedding enn normalt. Noen Shedding er naturlig, ettersom opptil 10% av en persons hår så utsatt for Shedding til enhver tid. Lab undersøkelser kan gjøres for å avgjøre om Håravfall er genetisk eller forårsaket av andre kilder.

Hva kan gjøres med det?

Når årsaken til tynt hår er bestemt, kan et hår erstatning senter tilbyr flere levedyktige løsninger for hår restaurering. Hvis årsaken ikke er genetisk, kan endringer i medisinering, kosthold, eller frisyre produkter ta seg av problemet uten vesentlig out-of-pocket kostnader for pasienten. I tilfelle pasienten er å miste håret på grunn av genetiske årsaker eller de endringer som er nevnt ovenfor, ikke lage en gjenvekst av hår, andre alternativer er fortsatt tilgjengelig.

• Kirurgi byr på et par løsninger. Den ene er en skalp reduksjon. Det er der en del av skallet hodebunnen er fjernet, og deretter huden er strekk for å dekke det området av hodebunnen der huden var fjernet. Det andre alternativet er trolig den vanligste vurdert alternativet. Hårsekker kan transplanteres fra en donor eller fra tykt haired deler av hodet. Hovedproblemet med hår plugger dekker skallet området med nok plugger for å gi tilfredsstillende resultater.

• Det siste alternativet er hår veving. Hairpieces er veves inn i pasientens naturlige hår for å lage en protese metode for å dekke skallethet. Mens hairpieces av fortiden var ofte fryktelige feil, mange av de moderne protetikk er utvisket fra pasientens eget hår.

Konklusjon for moderne hår restaurering teknologi

Nå som du har en generell ide hva du kan forvente fra et hår erstatning sentrum, kan du mer effektivt utarbeide en liste med spørsmål for legen. Du kan også gå forberedt på å stille spørsmål om familien din historie, medisinsk historie, dagens medisiner, kosthold og generell hårpleie regime.

Mens skjønnhet er i øyet som ser, er det også en integrert del av selvbilde. Som sådan er bekymring over hårtap en normal reaksjon, og bør ikke tas lett på.

1 commento:

  1. Hello there, I found your blog via Google at the same time as searching for a similar subject, your web site got here up, it
    seems good. I've bookmarked it in my google bookmarks.
    Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it is truly informative. I am gonna be careful for brussels. I will appreciate if you continue this in future. Lots of other folks can be benefited from your writing. Cheers!

    Check out my website; Fast Muscle Growth (http://www.alljobnews.com/2012/12/mcd-north-delhi-recruitment-2013-primary-teacher-vacancy-on-contract-basis-apply-online.html)

    RispondiElimina