Ricerca personalizzata

04/05/13

kalori definisjon og vekttap



Maten kalori er noen ganger balanseføres som Calorie å skille det fra kjemien kalori, men er dette kapitalisering sjelden observert i praksis.

Den Ernæring Calorie

Ernæringseksperter måle energiinnholdet i maten i "kalorier" (noen ganger kapitalisert og forkortet til Cal eller noen ganger C, eller forkortet kcal som om små kalorier ble brukt), der hver mat kalori representerer 4186 joule. Dette tilsvarer 1000 av kaloriene brukes i kjemi, og dermed maten Calorie ville bli kalt en kilocalorie hvis små kalorier ble brukt. Men, har i kjemi kalorier vært avskrevet som en vitenskapelig måleenhet i favør av joule, og derfor til felles moderne bruk ordet "kalori" refererer vanligvis til en food kalori.

Denne situasjonen gir to måter å snakke om hvor mye kalorier i mat som ser ganske annerledes, men som uttrykker nøyaktig samme mengde energi. Man kan si at fett har ni kilokalorier (kcal) per gram, mens proteiner og karbohydrater har fire kcal per gram, eller kan man si at fett har ni kalorier per gram, mens karbohydrater og proteiner har fire kalorier per gram.

Mengden av mat energi i en bestemt mat måles ved helt å brenne maten i en bombe kalorimeteret, en metode kjent som direkte kalorimetri. Dieticians anbefaler å telle kalorier for å unngå fedme. Regjeringen i Storbritannia anbefaler inntak av ikke mer enn 2000 kalorier (2000 kcal) av kvinner hver dag og 2500 kalorier (2500 kcal) av menn hver dag.

Den fysikk og kjemi calorie

I fysikk og kjemi, en kalori (forkortet cal) er en enhet av energi som er lik mengden av varme nødvendig for å heve temperaturen på ett gram vann ved en grad Celsius, ved et trykk på 1 atm. Denne varmemengde avhenger litt av den opprinnelige temperaturen av vannet, noe som resulterer i flere forskjellige enheter som deler navnet "kalori", men har litt forskjellige energi-verdier:

* Den 15 ° C kalori,
* De 4 ° C kalori, da
* Middelverdien 0 ° C til 100 ° C kalori,
* Den internasjonale Steam Tabell kalori,
* Den termokjemiske kalori,

De små variasjoner i disse enhetene kan ses hvis du konvertere dem til joule. For eksempel er en 15 ° C kalori mengden av varme nødvendig for å heve temperaturen på 1 g av vann fra 14,5 ° C til 15,5 ° C. Dette er tilnærmet lik 4,1855 J eller 3,968 × 10-3 Btu. Den internasjonale Steam Tabell kalori er tilnærmet lik 4,1868 J og termokjemiske kalori 4,184 J.
Av disse ulike enheter, er det oftest menes med kalori i cntemporary engelsk tekst er 15 ° C kalori.

Den ernæringsmessige Calorie representerer 1000 av disse 15 ° C kalorier. Siden dette kan være en kilde til forvirring og feiling, er disse enhetene nå frarådet. The International System of Units (SI) enhet for varme (og for alle andre former for energi) er joule (J), mens (foreldet) cgs (centimeter gram andre system av enheter) systemet bruker erg (enhet av energi og mekanisk arbeid i centimeter-gram-sekund-systemet) - Fra Wikipedia, den frie encyklopedi.

Før begynne å miste vekt og telle kalorier du må først beregne hvor mange kalorier kroppen din trenger hver dag, fordi dette Mengden varierer fra person til person, avhengig av kjønn, alder, vekt, muskelmasse eller høyde. Gjennomsnitt ligger rundt 2000 kalorier for kvinner og 2500 for menn. En enkel, men ikke så nøyaktig beregning er at for hver 500 mindre enn normal mengde kalorier spist hver dag vil du miste opptil £ 1 (453,6 g) per uke.

Telle kalorier må inngå som en del av kostholdet ditt, fordi når du tap vekt er best å vite hvor mange kalorier maten din har, og så sørge for at mengden kalorier brent hver dag er mer enn mengden lagret. Alle ernæringseksperter er enige om at et sunt fettfattig diett uten å telle kalorier ikke kunne finnes, så ta deg tid og løse det problemet med ulike kalori kalkulatorer.

Ved å vite hele tiden hvor mye kalorier forbrukes du kan kontrollere hvor mye du kan spise og hvordan det vil påvirke kroppen din. Når slanking og telle kalorier du kan spise nesten hva som helst så lenge du ikke overskrider antall forbrente kalorier hver dag.

Når du spiser færre kalorier, er kroppen nødt til å forbruke fett lagret for å gjøre opp underskuddet i kalori teller. Ernæringsfysiolog råd er at du må kombinere psykiske øvelser med å spise sunt for å skape litt kalori underskudd.

Nessun commento:

Posta un commento