Ricerca personalizzata

08/05/13

10 kraftige nøkler til å helbrede deg selv



En. Være til stede

Lev i nuet. Fortiden er borte. Du kan aldri gå tilbake og gjøre det riktig. Du kan aldri re-leve et liv som var i går. Leve positivt i øyeblikket, uansett hva som skjer. Det handler rett og perfekt. Ikke se fremover og frykt hva som kan komme. Våre sinn skaper mye skravling og gjør oss redde for å holde oss trygge. Fortell dine sinn "Thanks for sharing" og bekrefter "Jeg er her, jeg er til stede". Du er alltid på valg og vet du hvordan du skal gjøre denne dagen vakker.

2. Nature

Sitte på plenen eller ved siden av et tre. Føle pulsen på jorden, storheten i himmelen, svalende bris på ansiktet ditt, eller varmen fra solen i ansiktet. Smil til naturen, si hei til bugs og alle dyrene du møter. Ta en tur i en park eller fottur på en sti.

3. Utøve

Daglig mosjon gir deg en pause fra tankene skravling, hjelper pumpe ditt hjerte, sirkulerer blodet, fjerner giftstoffer fra kroppen din, belaster deg med energi og har mange andre fordeler. Velg en aktivitet som er morsom og bland det opp. Gjør gå en dag og yoga en annen dag. Ta en Tai Chi klasse og møte nye mennesker. Listen over muligheter er uendelige.

4. Åndelighet

Gjenkjenne og vite at du er viktig og unikt. Meditere, eller sitte stille, og være i øyeblikket. Les bøker som er oppløftende og positive meldinger. Takker for din helse, ditt hjem, dine venner, all den glede og lykke i livet ditt og alt det gode som omgir deg.

5. Tilgivelse

Det er på tide å la det gå. Tilgi alle deler av deg selv for å være helt og fullkomment. Tilgi deg selv for eventuelle tidligere feil eller mangler, tilgi barnet i for å være redd, tilgi tenåring som talte ord av sinne, tilgi ung voksen for ikke å være en risiko taker. Tilgi andre i det siste. Tilgi dine foreldre, søsken og slektninger. Slipp alle nag. Tilgivelse er i ferd med å komme til fred i deg selv.

6. Bubble Bath

Gi deg selv tillatelse til å slappe av og nyte rolige tider. Les en bok for moro skyld. Bruke den ekstra penger og få en massasje eller en ansiktsbehandling. Gjør noe egoistisk for deg selv.

7. Ernæring

Lytt til kroppen din. Mate den god næringsrik mat. Ta en høy kvalitet multi-vitamin eller en væske supplement. De fleste helseutfordringer kan reduseres eller elimineres med et kosttilskudd.

8. Let Go of Judgment

Gi opp dommen og gi opp skylden. Aldri snakke kritisk om andre eller deg selv. Snakk oppmuntrende ord til deg selv og alle du møter. Godta alle for hvem de er og omfavne sine forskjeller.

9. Tjeneste for andre

Nå ut og låne en hånd til en venn i nød. Tilby ubetinget tjeneste for andre. Vær en god lytter og virkelig lytte til folk når de snakker. Finne måter å hjelpe andre til å løfte deres ånd, og bidra til å minske sine byrder.

10. Kjærlighet

Elsk deg selv og bruke positive ord til oppmuntring. Kompliment fremmede og gjøre andre smil. Snakk fra et kjærlig hjerte og skinne med glede.

Nessun commento:

Posta un commento