Ricerca personalizzata

02/01/12

5 Enkle trinn for å miste vekt

Hvis du bærer rundt noen (jeg bruker det uttrykket løst) ekstra pounds som de fleste av oss er, du vet alle alle grunnene til at vi bør ta vekten av. Det vil redusere stress på hjertet vårt, reduserer sjansen for hjertesykdom, kreft, mulighet for diabetes, føler deg bedre, ser mer attraktive, etc.

Det er 101 grunner til hvorfor, men det kan være en reell smerte å endelig få den vekten av. Du presse virkelig hardt, lage en liten fremgang, få side spores, og Bam du er tyngre da du startet.

Det er frustrerende. Nok med det stresset, har jeg satt sammen fem enkle trinn for å faktisk miste vekt og holde den av. Disse trinnene kan brukes til noe, men vi fokuserer på vekttap her.

1. Vet hva du vil
2. Vet hvor du er
3. Spore resultatene dine
Fire. Gjør Kurs Korreksjoner
5. Å bli holdt ansvarlig

Nå er alle dine ekstra vekt vil uanstrengt smelte av. Yeah rett! En enkel liste med fem elementer er ikke til å gjøre det, så la meg forklare vanskelighetene med de 5 elementer og hvor henge opp som normalt oppstår når den brukes til å miste vekt.

1. Vet hva du vil

Denne er død enkel. De fleste som ønsker å gå ned i vekt har en idé om hvor mange pounds de ønsker å miste eller hvordan de ønsker sin kropp å se.

Jeg tror vi trygt kan si at hvis kroppen begynte å se på den måten du ville ha det, du ville vite, selv om du ikke har det helt kartlagt og detaljert.

2. Vet hvor du er

Dette er den store reisen opp. Det er nesten alltid oversett og er nummer én grunn til opp og ned Yo Yo effekt vi erfaring med å miste vekt. Vi er misfornøyd med hvordan kroppen føles og hvordan den ser ut og det er smertefullt å zoome inn og få et nøyaktig bilde av hvor vi er. Dessverre må vi vite hvor vi er, å kunne nøyaktig bedømme resultatene vi får.

Du er på en tur til San Diego, California. Du ønsker å starte turen fra Phoenix, Arizona, men du egentlig ikke vet hvor du er. Ikke noe problem. Du får en Arizona / California kart og finner ut at en enkel 6 timer tur vestover på Interstate 8 vil få deg til San Diego.

6 timer senere, har du ingen anelse om hvor du er og det er definitivt ikke varm San Diego. Du føler deg slått og du vil gi opp! Har du klandre bilen? Den dumme kart? San Diego? Selv?

Hva nå hvis jeg fortalte deg, var du egentlig i New Din by, ikke Phoenix, Arizona. En 6 timers biltur vestover fra New York City vil aldri få deg til San Diego.

Hvis du tok deg tid til å nøyaktig finne ut hvor du var, ville du ha vært i stand til å velge hensiktsmessige midler for å komme til San Diego og har en forventning om hvor lenge det ville ta.

Dette er det samme med vekttap og vår egen fysiske tilstand. I vårt sinn, tror vi at vi begynner i en annen fysisk tilstand da vi virkelig er. Når resultatene ikke følger illusjonen i tankene dine, får vi opprørt.


3. Spore resultatene dine

Dette er konseptuelt enkle. Hvis vi har ingen anelse om hva vi gjør, hvordan vet vi hva som fungerer? Det kan være en enkel å gjøre, men er også enkelt å ikke gjøre. Til slutt, de fleste aldri spore sine resultater.


Fire. Gjør Kurs Korreksjoner

Vi elsker å gjøre dette. Vi har den hendene ned. Det er som trinn 1 i vite hva du ønsker. Vi prøver den nye mat diett, super sitte opp maskinen, og cardio hip hop makt energi yoga fettforbrenner klasse.

Vi kan være gode på å slå den opp, men uten å vite hvor vi er fra, og en historie spores resultater, har vi ingen anelse om hva vi bør endre eller hvilken retning vi skal gå.


5. Å bli holdt ansvarlig

Nei, ikke ansvarlighet! Det er en ond ord. Jeg ønsker ikke at noen skal vite hva jeg gjør, eller enda viktigere hva jeg ikke gjør.

Så, hvorfor vi motstå ansvarlighet, ditt hemmelige våpen til vekttap? Fordi det virker! Hvis du kjenner noen kommer til å være på, ville du følger gjennom eller i det minste føler meg veldig ukomfortabel ikke følger gjennom.

Ansvarlighet når den brukes klokt er den ultimate turbo booster til vekttap. Siden du kommer til å være ansvarlig uansett, kan du like godt få noe ut av det.

Bruk ansvarlighet up front, kan du oppnå den kroppen du drømmer om. Hvis du lar kroppen din holde deg ansvarlig, vil det kaste på fett på steder du ikke ønsker den skal være.

Den største hindringen til vekttap er ikke foretar deg noe. Det spiller ingen rolle hvor god planen er, det er verdiløs hvis du ikke følger det. Så hva gjør jeg nå?

Først og fremst bli ansvarlig.

Videresend denne artikkelen til noen du respekterer og bryr seg om og fortelle dem jeg ønsker å være ansvarlig for å endelig ta av meg ekstra pounds. Når de er enige om å støtte deg, begynne å jobbe gjennom trinn 1 - 5.

Nessun commento:

Posta un commento