Ricerca personalizzata

14/01/12

Det er mange valg for kvinnelige hår tap behandling

Årsakene til Female Hair Loss

Det noen mange forskjellige grunner kvinner kanskje lider av hårtap. Ett viktigste årsaken er når en womans kroppen gjør mer testosteron enn det normalt gjør, eller kanskje visse medisinske tilstander som involverer deres hormanes kan føre til skallethet å skje.

Årsakene mellom kvinners og menns skallethet er mye forskjellig på mange måter. For eksempel kan hårtap hos kvinner skjer i alle aldre og menns oppstår vanligvis når de blir eldre. Det er også en unik type hårtap når det kommer til kvinner. Kvinners skallethet kan forekomme over hele hodet, mens mennenes hårtap som vanligvis skjer på toppen.

Hormoner også kan ha en effekt


Hvis en kvinners skjoldbruskkjertelen er svært aktiv, kan det resultere i forbigående hårtap. Dette er bare ett av mange hormonelle problemer som kan oppstå. Dette skjemaet kan bli hjulpet med behandling av sykdommen. Hårtap kan også skje hvis kvinnens hormoner er ute av balanse.

Hårtap hos en kvinne kan oppstå ca 3 måneder etter at du føder. Dette resulterer grunn av hormonelle faktor, ettersom under svangerskapet hormonene hjelpe deg å holde håret du vanligvis ville tape. Når hormonene tilbake til normale nivåer av før graviditeten, håret som ikke ville falle ut, kan nå vil falle ut, og den normale syklus av hår vekst og tap vil komme tilbake.

Noen viktige ting å tenke på

Det er veldig imporant for en kvinne som lider av hårtap skal sjekkes ut av lege. Forhold som en svak skjoldbrusk kan og vil føre til mer alvorlige helseproblemer hvis de ikke behandles innen rimelig tid perioid. Det er også viktig å prøve og ikke finne et hår tap behandling før første vite hvorfor det er du mister håret ditt. Det er mange forskjellige årsaker til håravfall og visse behandlinger kanskje ikke gjelder for deg.

Mulige behandlinger for Kvinnelige Håravfall

Når du har utelukket at det ikke er noen alvorlige helsemessige forhold, kan du begynne å lete etter noen Hårtap behandlinger for å forbedre ditt hår utseende. Et populært alternativ kvinner velger er en hårtransplantasjon. En annen metode er å ta en DHT blocker, som fungerer på samme måte hos kvinner som hos menn. Det hjelper rett og slett hindre testosteron i kroppen sin fra å endre til DHT og har en effekt på håret folliciles.

Nessun commento:

Posta un commento