Ricerca personalizzata

21/01/12

Prenatal vitamintilskudd

Når en kvinne id gravid er det bra for dem å få alle de næringsstoffene de trenger i løpet av svangerskapet. Du bør diskutere det med legen din om prenatal kosttilskudd. Så du vet hvor du kan ta og hvilke du bør unngå. Du bør kun ta kosttilskudd om du har snakket med en medisinsk faglig. Fordi det er noen kosttilskudd som viser seg å være skadelig for graviditet, så du bør virkelig være forsiktige.

De fleste voksne trenger ikke mer vitaminer i kosten sin, som de har en godt balansert kosthold. Men noen ganger gravid kvinne ikke alltid får alle næringsstoffene de trenger. Men de må være veldig forsiktig for ikke å ta noe som kan være skadelig.

De bør virkelig være forsiktig med vitamin A. Men hvis de trenger vitamin A, bør de se etter vitamin A i form av beta-karoten. Beta-karoten finnes i mange frukter og grønnsaker. Prenatal vitamin kosttilskudd som inneholder vitamin A fra dyr kan forårsake fødselsskader. Hvis du tar dem i høye doser under svangerskapet, så det er mye tryggere å få beta-karoten i frukt og grønnsaker, og det vil ikke være giftig i høye doser.

Det ville være en god idé for gravide kvinner å diskutere prenatal vitamin tilskudd med deres helse utøveren på sitt prenatal check-up. Utøveren kan undersøke sine nåværende diettbehov og se om kosttilskudd er nødvendig.

Mange ganger en lege vil anbefale folsyre vitamintilskudd i første trimester av en kvinnes graviditet. Også folsyre foreskrives månedene før de ble gravid. Dette vil hjelpe babyens hjernens funksjoner.

Selv om prenatal kosttilskudd kan være nyttig under en kvinnes graviditet, kan det også være skadelig. Sørg for å snakke med en lege før du starter noen prenatal supplement. Det viktigste er deg og babyens helse.

Nessun commento:

Posta un commento