Ricerca personalizzata

30/12/11

Håravfall behandling - hvis du har alopecia aerata?

Alopecia Aerata er en av de vanligste årsakene til hårtap. Dette er en autoimmun lidelse der kroppen ødelegger sitt eget hår. Håret er tapt i mynt sized lapper og så kommer tilbake etter noen måneder eller år. Mønsteret av tap og re-vekst er uforutsigbar. Mange mennesker mister alt håret på grunn av Alopecia Aerata. Hvilken behandling alternativer er tilgjengelig? La oss diskutere dem, slik at du får håret tilbake så tidlig som mulig.

Minoxidil

Minoxidil løsning er en velprøvd behandling for hårtap av denne typen. Når du begynner å bruke Minoxidil, kan du se håret vokser igjen etter ca tre måneder. Du bør konsultere legen din om styrken på Minoxidil løsning som du bør bruke.

steroider

Steroider kan hjelpe gjenvinne hår i alopecia aearata. Legen vil injisere steroider på en skallet flekk. Lokal applikasjon av steroider er ikke effektiv. Oral steroider kan føre til bivirkninger. Derfor er steroider er alltid injiseres i balding patch. Selv om injeksjoner effektive, de er smertefulle.

Anthralin - dette er en immunomodulator. Det er en tjære lignende stoff, og er søkt om en time og deretter vasket bort. Legen kan kombinere mer enn én behandling for deg.
Alle disse er utprøvde metoder. Prøver naturlig eller mirakel produkter vil bare gjøre at du mister din dyrebare penger. Bruk tid testet og science-støttede løsninger for hårtap.

Denne artikkelen er bare for informative formål. Denne artikkelen er ikke ment å være et medisinsk råd, og det er ikke en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning. Ta kontakt med din lege for medisinsk bekymringer. Følg eventuelle spissen gitt i denne artikkelen kun etter avtale legen din. Forfatteren er ikke ansvarlig for eventuelle konsekvenser eller skade som følge av informasjon hentet fra denne artikkelen.

Nessun commento:

Posta un commento