Ricerca personalizzata

23/12/11

Håravfall hjelpe

Lang, skinnende og silkeaktig hår er varemerke for mange, spesielt kvinner. En kvinnes hår er hennes beste naturlige tilbehøret til å bære og selvsagt vise til og med konkurrere med henne samme kjønn venner. Men hvis du er blant de 60% av kvinner, som lider / med hår problemer, så vet du sjokket av å være mindre hår over hodet ditt. Hovedproblemet er at hårtap hos kvinner er ansett som et tabu i samfunnet og dette legger til salt i grensene for kvinner lider av hårtap eller hår tynning problemer. Kvinner selv ikke føler deg komfortabel i åpent å diskutere sine problemer, men kan menn åpent diskutere åpent og dermed i stand til å prøve på flere behandlingsalternativer inkludert behandling av hårtap ved hjelp av medikamenter, etc.

Du er ikke den eneste kvinnen, som lider med håravfall og følelse vanskeligheter med åpent å diskutere og finne løsning av hår problemer. Ifølge en klinisk analyse, er ett av fire kvinner lider med hår problemer. Hunnene holder også bekymringsfull, hvorfor hårtap skjer?

Årsakene til hårtap hos kvinne kan være noen, som; harde hår behandlinger, hormonelle forandringer under svangerskapet, eller i overgangsalderen. Stress og usunne matvaner også føre til håret problemer. Noen ganger kan håret tynning i hunner være genetisk. Håret tynning som en genetisk faktor oppstår vanligvis mellom 18 og 24 år.

Den vanligste formen for hårtap skyldes genetiske eller andre medisinske faktorer er alopecia androgenecia. Dette er den slags hår problem der håret blir ekstremt tynne slik at man kan se gjennom den. Alopecia areta er en annen form for hår problem som normalt starter som små bare flekker, men kan føre til totalt hårtap, hvis ikke ivaretatt. Hvis du kan tro det, er nesten en fjerdedel av verdens befolkning lider med noen form for hår problemer. Og noen form for hår problemer hos kvinner påvirker selvtillit og noen ganger, kan også føre til angst og depresjon.

Det første trinnet i settling noen form for hår problemer er, skille natur hår tap du lider med. Det finnes en rekke behandlingstilbud tilgjengelig for behandling av hår problemer, avhengig av type og alvorlighetsgrad av problemer. Legen kan foreslå deg litt olje / krem ​​/ lotion å søke på scalps. Hvis hårtap skyldes hormonelle eller arvelig eller på grunn av noen andre alvorlige helseproblemer så kan legen din foreskrive en rekke medisiner.

Foruten å få hjelp fra helsepersonell, kan du også ta vare på hår for å unngå hårtap. Hvordan?

Her er gitt noen tips og triks for å hindre deg fra bad hair dager.

1.Analyze din diett. Ernæring spiller en viktig rolle i å holde seg friske lokker. Mangel på essensielle vitaminer og mineraler og proteiner etc kan bytte hår problemer. Spør din lege / ernæringsfysiolog for hjelp.

2.Opt for løs og komfortabel hår stil. Gi opp frisyre som introduserer spenninger i håret follicles. For eksempel, stram hestehale, chignons og fletter.

3.Avoid lagvis kutt som disse skaper feiloppfatninger av mer kraft.

4.Do ikke brukes i stort oppvarmet hår verktøy, for eksempel, tang og rette strykejern, da disse kan skape belastninger og brekker av hår.

5.Use parykker og hair extensions eller bruke hatter, skjerf og funky jewellary å trekke oppmerksomheten vekk fra ditt hår.

6.Ask din frisør å overvåke hårvekst, men ikke bli besatt om det.

7.Stress er en stor trigger til håravfall. Prøv å holde positive.

2 commenti:



  1. Tykkere hår

    http://www.viviere.dk/

    Please Click Above website here & Get information about Tykkere hår

    RispondiElimina


  2. Tykkere hår

    http://www.viviere.dk/

    Please Click Above website here & Get information about Tykkere hår

    RispondiElimina