Ricerca personalizzata

12/12/11

håravfall myter

Ikke overraskende, håravfall myter er mer kjent enn håravfall fakta. Siden håravfall er en så vanlig og uønsket tilstand, har det offentlige blitt oversvømmet med håravfall myter for å fremme salg av hår skadeforebyggende produkter. Mange bedrifter har hoppet på hårtap bandwagon på grunn av våre egne enorme ønsker å fjerne hår tap fra våre liv, for ikke å nevne ubegrenset mengde penger som vi (publikum) er villig til å bruke på denne søken. Dette gjør håravfall markedet modent for vedlikeholdende myter som vil øke salget. Men, for det meste, de er nettopp det, myter.

Noen av de mer vanlige hår tap myter er som følger: Mann mønster baldness kommer fra morens side av familien og hopper over en generasjon. Ikke sant. Det finnes ikke ett enkelt gen som forårsaker skallethet. De fleste forskere mener at MPB er et resultat av flere ulike gener, arvet fra begge foreldre, i samspill med hverandre å forårsake hårtap.

Håravfall myte # 2: Modell skallethet påvirker bare menn. Bare spør noen kvinner som lider av skallethet, det er ikke sant. Faktisk er håravfall like vanlig hos kvinner som det er hos menn, det bare vanligvis skjer i en mindre virulent form og er lettere å skjule. Også tendens kvinners hår å tynne ut over hele hodebunnen området, mens menn hår tynner i patcher og på pannen.

Håravfall Myte nr. 3: Dårlig blodtilførsel til hodebunnen området forårsaker hårtap. Dette er en misforståelse som har blitt foreviget av selskaper som selger hår tap produkter for år. Spør hvilken som helst hudlege og de vil fortelle deg, skallet scalps har like mye blod flyte som scalps full av hår. Det er på grunn av dette blodet strømme til skallet skalp som hårtransplantasjon fungerer så bra.

Håravfall myte # 4: Hvis du ikke har mistet håret med 40, er du ikke kommer til. Igjen, ikke sant. Alder har ingenting å gjøre med det. Hvis du er genetisk disponert for å miste håret ditt, skal du. Bare vær glad du gjorde det til 40 med håret ditt fortsatt er intakt.

Håravfall Myte nr. 5: Stress gjør at håret faller ut. Ok, i noen deler, er dette sant, men det tar en svært traumatisk hendelse for å skape nok understreke at håret faller ut. Den vanlige stress vi opplever på en daglig basis vil ikke gjøre våre håret falle ut. Faktisk kan noe stress faktisk øke produksjonen av hår.

Ok, jeg kunne gå videre og videre om hår tap myter og ikke går tom for ting å snakke om. Mitt poeng er dette. De fleste av de fakta vi tror vi vet om hårtap faktisk hårtap myter. Hvis du lider av hårtap, konsultere legen din. Legen din vil kunne gi deg en saklig grunn for hårtap og gi deg råd om hvilke typer behandlinger ville fungere i ditt spesielle tilfelle.

Nessun commento:

Posta un commento