Ricerca personalizzata

12/12/11

Cardio øvelser lav eller høy intensitet trening forbrenne kroppsfett raskere?

Har du noen gang lurt på hvilke cardio øvelser er best for brenning av ekstra kroppsfett? Er walking (lav intensitet) bedre eller kjører (høy intensitet) bedre for å brenne kroppsfett?

Vel, vil både lav og høy intensitet øvelser hjelpe deg brenne av kroppsfett. Spørsmålet er som er mer effektive og brenne mer kroppsfett. Hva er din fettforbrenning sone?

Når forskerne først rapporterte at under intensive øvelser, kroppen din forbrenner glykogen, som er en form for lagret karbohydrater lagret i leveren og musklene for energi og under lav intensiv øvelser, kroppen brenne kroppsfett, alle plutselig endre sin workout rutiner for å utføre lav intensitet øvelser for å forbrenne kroppsfett.

Fungerer det? Selvfølgelig fungerer det ikke fordi det er fortsatt så mange fete mennesker rundt selv om de jobber med lav intensitet exericies er det ikke? Hvorfor er det slik?

Vel, hadde forskerne rett når de sa at kroppen forbrenner mer fett ved lav intensitet øvelser som å gå eller en svømmetur. Men under en høy intensitet trening som løping, våre kropper brenne mye mer kalorier. Selv om noen av kalorier som forbrennes er fra glykogen, vil vi fortsatt forbrenne mange fett kalorier i tillegg.

Å legge glasur på kaken, når du lager av glykogen er lav, karbohydrater fra måltidet du spiser senere blir omdannet til glykogen for å fylle opp butikken og vil ikke bli omgjort til kroppsfett når ubrukt for energi.

Videre øvelser med høy intensitet kardio skru opp stoffskiftet selv etter at treningen er ferdig. Dette betyr at du kroppen vil fortsette å brenne kroppsfett timer etter at du har forlatt gym. Denne effekten er nesten ikke eksisterer i lav intensitet kardio eller aerobic trening. Accumulatively, forbrenner kroppen din opp mange mange flere kalorier under og etter høy intensitet kardio øvelser enn lavere intensiv seg.

Du kan injisere høy intensitet øvelser til cardio treningen ved å introdusere noen intervalltrening. Du kan gå raskt i 5 minutter, deretter bryte inn en joggetur i ytterligere 5 minutter. Så walking briskly igjen før du tatt pusten og sprint i et minutt før du går igjen for en annen minutt. Fra dette punktet, veksle mellom en sprint og en tur, et minutt hver, og gjør dette for de neste 15 minutter og du er ferdig.

Gjør dette for 5 dager i uken og før lang tid, vil du bli stadig mister uønsket kroppsfett og vekt sunt og naturlig.

Nessun commento:

Posta un commento