Ricerca personalizzata

12/12/11

Er flytende kosttilskudd riktig for din sunt kosthold?

Flytende ernæring produkter som Sikre (tm) og Boost (tm) har blitt brukt nesten utelukkende i sykehjem og hoispitals, inntil nylig. I det siste har vi sett ernæringsmessige selskaper som markedsfører disse drikkene til folk i alle aldre og alle stadier av helse.

Flytende kosttilskudd er ment å være svaret for travle mødre løpende rundt med ungene, business folk kjører ut døren uten tid for en sit-down frokost, og eldre voksne som ønsker å forsikre at de vil kunne nyte sine barnebarn. Men hva gjør disse flytende Ernæring produktet egentlig tilby?

Generelt er disse tilskuddene består av vann, sukker, melk og soya proteiner, oljer, vitaminer og mineraler. En 8-unse kan generelt har 250 kalorier, og deluxe-versjonen kan ha så mange som 355 kalorier. De fleste er laktosefri, noen har lagt fiber, og noen er laget spesielt for barn eller voksne med visse helseproblemer.

Disse selskapene er også selger kosttilskudd i form av pudding kopper og candy bar type produkter, med ulike nutrientional innhold.

Hvilke ernæringsmessige behov er selskaper prøver å hjelpe forbrukerne svare? Nedenfor er noen av grunnene selskapene gir for å kjøpe sine produkter.

Disse selskapene annonsekampanjer bruker frykt taktikk å gjøre deg bekymret for at du ikke får riktig ernæring fra din vanlige måltider. Sant, er noen mennesker forbruker mindre enn den anbefalte kosten Allowance (RDA) for noen næringsstoffer, betyr ikke dette at de vil utvikle en mangel sykdom. Hvis du virkelig føler at du ikke får nok næringsstoffer fra maten din, bør du kontakte en registrert ernæringsfysiolog eller en KSU Extension spesialist i ernæring. De kan hjelpe deg med å finne dine behov for ekstra tilskudd.

Disse "spise på kjøre" Flytende kosttilskudd kan være en rask måte å få vitaminer, mineraler og proteiner, men det er mer nødvendig for god helse! Forskere fortsette å utforske nye ingredienets i matvarer som gir helsefordeler. Tenk på dette; den hermetisert kosttilskudd har en alvorlig mangel på fiber og andre sunne komponenter, men er veldig høy i sukker og kalorier. Selv om dette var ideell for den opprinnelige hensikten med produktene, gjør de fleste friske forbrukerne ikke ønsker eller trenger all den ekstra kalorier som supplement gir.

I sammendraget, mens det er et behov for flytende kosttilskudd i enkelte medisinske tilstander, disse produktene er unødvendige for den gjennomsnittlige, sunn person. I tillegg må man vurdere kostnaden for en 8 gang kan disse flytende kosttilskudd for å finne ut om de bør inkluderes i deres kosten regime.

Nessun commento:

Posta un commento