Ricerca personalizzata

31/03/14

Grunnleggende for å miste vekt


Mislykkede dietter og ute av kontroll fedme kan føre deg til å tro at å miste vekt er vanskelig, men det er ganske enkelt , i hvert fall på papiret . Det eneste du trenger å gjøre er å holde kalorier som du forbrenner mer enn de kaloriene som du spiser . Så hvorfor er denne artikkelen så lenge?

Ditt første skritt er å finne ut hvor mange kalorier du brenner hver dag . Det er noen formler som har kommet ut i løpet av årene som anslår hvor mange kalorier du forbrenner per dag basert på kjønn , alder , vekt , høyde og fysisk aktivitet . Når du bruker disse formlene , husk at det nummeret du får gir deg et anslag ikke et tall som aldri endres fra dag til dag . Det vil svinge .

Sikker vekttap regnes 1-2 pounds per uke . Mens det er mulig å tape mer , er det ekstremt usunt å gjøre dette. Så hvor mange kalorier du faktisk nødt til å kutte ut av kostholdet ditt ? Ett kilo kroppsfett tilsvarer omtrent 3500 kalorier . Hvis du ønsker å miste ett pund i uken , må du kutte 3500 kalorier ut av kostholdet per uke . Selv om dette kan høres ut som mye , per dag det kommer ut til en 500 kalori underskudd .

Det neste trinnet er å spørre deg selv hvordan du ønsker å bli kvitt uønsket vekt. Du kan kutte 500 kalorier ut av kostholdet ditt per dag , eller øke mengden kalorier du forbrenner ved 500 kalorier per dag . En kombinasjon av disse to metodene er den beste måten å gå .

Nessun commento:

Posta un commento