Ricerca personalizzata

20/03/14

Alternativ medisin - Ny måte å gå ned i vekt


Vekttap er en av de store temaene -no pun intended - på sen kveld TV krets . Mens du blar gjennom kanalene etter 23:00 , er du sannsynligvis vil komme over flere annonser for vekttap piller og kosttilskudd , hver lovende for å hjelpe deg slippe disse uønskede pounds og fjerne gjenstridige magefettet en gang for alle .

La oss innse det , hvis disse pillene virkelig jobbet , ville USA ikke være toppen vektig landet i verden .

Det finnes typer av alternativ medisin , som kan hjelpe til med vekttap , imidlertid, og med gode resultater . Selv om ingen alternativ medisin er en magisk løsning , praktisere disse prinsippene kan hjelpe deg å bli mer smidig , føler seg mer energisk , og sluttresultatet - eller bivirkning om du vil, er vekttap .

Ta yoga for eksempel. Den lave effekten strekker involvert med yoga vil hjelpe deg å føle deg mindre stresset , og som et resultat av det mindre sannsynlig å spise over som et resultat av depresjon eller sinne . Akupunktur har nøyaktige trykkpunkter i øret som bidrar til å redusere cravings , og avgifte te og urter kan hjelpe deg til å føle sunnere , og den bivirkningen ville være å tenke to ganger før du bestemmer at du ønsker å " forurense " deg selv igjen med fet og fet mat . I denne forbindelse , er alternativ medisin fantastisk for å miste vekt .

De fleste alternative medisiner for vekttap kommer i form av avgiftende te , energitilskuddog vitaminer . De trening og kosthold planer er grunnlaget , som de burde være , for sikker og effektiv langsiktig vekttap . Det er ingen magisk trylledrikk for å gå ned i vekt . Faktisk slippe pounds og holde dem av krever regelmessig daglig mosjon og en endring i spisevaner , punktum .

Men , for å få deg klar for vekttap , her er noen alternativ medisin avgifte te og interessante kosttilskudd .

Ta gurkemeie , ingefær , og sitron - ca en halv teskje hver og saften av en halv sitron , og kok det hele i to kopper vann . Drikk hver morgen som en detox før du starter din diett .

Alle dietter bør bestå av frisk frukt og grønnsaker , og kjøpe en juicer er en fin måte å gjøre en vane ut av å spise sunt . Vennligst se din lege før du starter noen form for diett plan .

Besøk din lokale mat co-op eller herbalist , kan de få satt opp med alle slags alternative te og ernæring råd , og kan henvise deg til en god homøopatisk lege som vil vurdere deg til hva dine individuelle ernæringsbehover .

Bovine og hai brusk er to kosttilskudd for å treffe alternative markedet . Begge har blitt brukt i mange år utenfor USA og Storbritannia, men nå er big business i helsekostbutikker .

Den mest populære formen for alternativ medisin for vekttap er egentlig ikke medisin i det hele tatt , snarere atferd modifikasjon gjennom hypnose . Hypnose gjør ikke du stole på viljestyrke , det er en av grunnene til at det er så populært .

Hvordan hypnose fungerer er at den undersøker hva som ubevisst holder deg til å tenke og matvaner som holder deg overvektig . Hypnotists tror at hvis roten årsaken til fedme kan lindres , vil pasienten selvsagt begynne å gå ned i vekt . Det er faktisk en svært effektiv form for alternativ medisin , og samlet kan koste mye mindre enn turer til dag-spa og dyrt over disk vekttap piller . Gjennom hypnose kan du gi slipp på frykten som holder deg fra å spise sunt , og begynne å tillate en positiv energi strømme gjennom deg , noe du ønsker å holde seg til den nye måten å spise og trene .

Nessun commento:

Posta un commento