Ricerca personalizzata

14/03/14

Hvordan acid reflux kan forverre astma


Astma er en kronisk lunge tilstand som er preget av pustevansker , hvesing, og slim akkumulering . Personer med astma har ekstra følsom eller hyper - responsive luftrom . Under et astmaanfall , luftveiene blir irritert og reagerer med innsnevring og konstruere , forårsaker økt motstand mot luftstrømmen , og hindrer flyten av luft passasjer til og fra lungene .

Noe forskning tyder på at symptomer på astma kan bli verre når du har halsbrann eller sure oppstøt . Acid reflux oppstår når ufordøyd mageinnholdetgår tilbake opp i spiserøret .

Acid reflux kan forårsake smertefulle halsbrann som du kan avlaste med syrenøytraliserende medisiner eller naturpreparater . Antacida bare nøytralisere magen syre , noe som reduserer den brennende følelse i spiserøret røret . Det er best å bruke naturlig rettsmidler første fordi nøytralisere magesyre er en midlertidig løsning , og bare tjener til å undertrykke årsaken til acid reflux .

For acid reflux , er det best å bruke fordøyelsesenzymer. Ta en god fordøyelsesenzym med hvert måltid du spiser . Neste skritt vil være å lære å spise slik at du ikke får sure oppstøt eller halsbrann .

Acid reflux skjer hovedsakelig i folk som er eldre og overvektige . Men noen ganger kan det skje hos barn og hos alle typer mennesker .

I noen studier har forskerne injisert syre i esophageus av mennesker med astma , og det hadde en betydelig innvirkning på deres astma og økt sine astmasymptomer .

Disse er også bevis som tyder på at folk som har astma får syre reflux oftere enn folk uten astma . Dette er trolig på grunn av de store trykkforandringer i brystet under pusting hos personer med astma . Disse høye trykk kan tvinge væske til å reise feil vei opp i spiserøret .

I disse tilfellene , som lider av astma synes å miste ut to ganger : de lider av astma , og de kan lider av acid reflux oftere enn ikke astmasyke .

Men dette er ikke hele historien . Hvis syre reflux var virkelig en viktig årsak til astma forverring , deretter behandling mot syre reflux bør gjøre astma bedre , men dette er vanligvis ikke tilfellet .

I mellomtiden , hvis du har astma, og du har også sure oppstøt, det kan bare være at forsiktig behandling av reflux vil gjøre puste bedre .

Hvis din astma er dårlig og ingen vet hvorfor , ville noen leger sjekke om du har eller har hatt sure oppstøt ved å gjennomføre tester for å måle surhetsgraden i magen . Hvis resultatet viste en tendens til sure oppstøt, og legen din skal hjelpe deg med å eliminere denne tilstanden .

Ved hjelp av en lege som bruker naturlige metoder for å behandle acid reflux er den beste veien å gå . Ved hjelp av medikamenter for å eliminere sure oppstøt når du allerede tar medisiner for astma er å be om tillegg helseproblemer i fremtiden . Narkotika ikke kurere acid reflux og forårsake Theis tilstand forverres . Det er best å bruke naturlig rettsmidler og kosthold for å eliminere sure oppstøt og halsbrann .

Nessun commento:

Posta un commento