Ricerca personalizzata

07/03/14

7 Nyttige tips for å forbedre ditt bilde


De fleste av oss liker å se bra ut, og hvorfor ikke dette er hvordan vi kan tiltrekke det motsatte kjønn. Veldig få er født med en naturlig look, men det betyr ikke at andre ikke kan se bra ut. Det er visse ting som må tas i betraktning for å forbedre bildet.

En. Du må ta godt hudpleie:

God hudpleie er enkelt. Såpe eller lotion og fuktighetsgivende er de to viktigste måter å forbedre utseendet på huden din. Vår hud går klapp tørr grunn av mangel på vann, spesielt i vintersesongen. Du må ha minst åtte til ti glass vann hver dag for å fukte huden din. Det er veldig viktig å beskytte huden mot de skadelige ultrafiolette ray av solen. Plukk en fuktighetskrem med solbeskyttelse fordi solskader er den viktigste faktoren som eldes huden.

2. Acne:

En av de beste måtene å behandle flekker og akne behandlinger ville være å bruke riktige kremer, såper, rensemidler og medisiner. Det ville være tilrådelig å endre produkter hvis du føler at de ikke fungerer for din hud. Hvis ingenting fungerer kan du prøve antibiotika og spesialiserte kremer for å bli kvitt dem.

Tre. Kroppslukt:

Ingen liker dårlig lukt og vi er sikkert du også. En av de beste måtene å bli kvitt kroppslukt er ved å ha regelmessige dusjer og vask. Du kan også prøve ut Anti fellings og deodoranter spray å regulere lukt og svette.

4. Hair Cut:

Trening på utseendet på håret ditt. Diskuter med din kosmetolog en hårklipp som kan gå med bildet ditt. Bruk en sjampo som passer for din hårtype og gjør håret ditt ser bra ut.

5. Balansert kosthold:

 Det er svært viktig å ha et balansert kosthold for å holde seg frisk. Din balansert kosthold bør bestå av frukt og grønnsaker. En riktig balanse diett holder deg sunn og bedre hud og hår. Unngå overdreven fastfood intakes.

6. Øvelse:

Workout er viktig. Du må trene regelmessig for å holde seg i form i løpet av dagen. Bli med i et treningsstudio eller idrettslag kan oppmuntre deg til å trene.

7. Klær:

Du må ha ryddige og rene klær å se smart og trendy. Ta vare på dine tenner og har en vanlig vask munnen. Hold deg negler ren og unngå å bite dem. Også endre dine sokker og undertøy er regelmessig.

Nessun commento:

Posta un commento