Ricerca personalizzata

26/03/14

Bent u klaar voor low carb ?


Iedereen heeft het over low carb dieet . Terwijl de meeste mensen de neiging om het te associëren met South Beach of Atkins , zijn er eigenlijk heel wat boeken die midden op het principe van het uitsnijden van de koolhydraten : Sugar Busters , Protein Power, The Zone dieet , koolhydraten Addict Diet . Ze verschillen van mening over hoe streng ze zijn over de inname van koolhydraten - wat je kunt eten , en niet eten , of hoeveel je later mag eten in de latere fasen van het dieet , maar als een geheel , ze over een ding eens : koolhydraten zijn slecht.

Het Carbohydrate Principe

Waardoor je afvragen : wat is er zo slecht aan koolhydraten ? De overtuiging is dat wanneer je de controle koolhydraten , je productie van insuline van uw lichaam verlagen. Insuline geeft je lichaam de " quick fix" van energie (dat is de reden waarom , na het eten van koolhydraten , krijg je de beroemde Sugar Rush ) . Maar zonder koolhydraten , je lichaam gedwongen om uw lichaam vet en eiwit winkels gebruiken .

Low carb dieet kan leiden tot snel gewichtsverlies, maar voedingsdeskundigen debatteren over het al dan niet in een lange termijn moet worden voortgezet . Dit komt omdat je je lichaam te dwingen om spieren te verbranden en spieren kan de beste vriend een dieter 's , omdat het verbrandt calorieën , zelfs als je in rust . Echter, sommige diëten mogelijk beperkt koolhydraten in latere fasen - die de snelheid van uw gewichtsverlies zou verlagen, maar is gezonder voor u op de lange termijn .

Wat zijn de voordelen van een low carb dieet ?

* Je voelt je ( en wegen ! ) Lichter . Low carb dieet te verwijderen veel high - calorie, low - voeding voedingsmiddelen zoals gebak en pasta . Het dwingt ook het lichaam om vetreserves verbranden ( dat wil zeggen , de uitstulping rond je heupen ) . De voedingsmiddelen die typisch zijn opgenomen , voornamelijk eiwitten, magere zuivel en vezels , ook de neiging om het vasthouden van water te verminderen .

* Je voelt je minder honger en energieker . Het lichaam verteert koolhydraten en gebruikt zeer snel , wat leidt tot een snelle uitbarstingen van energie, maar ook frequent hongergevoel en de beruchte " Sugar Rush - suiker crash" cyclus Wanneer je koolhydraten te vervangen door vezels en eiwitten , die duurt het verwerken , dan voel je je langer vol en hebben stabielere energie niveaus . Dat hangt ook samen met minder stemmingswisselingen en hogere concentratie .

* Betere bloeddruk en cholesterol . Low carb dieet meestal verwijderen verzadigde vetten , en geraffineerd of verwerkt voedsel , en een verschuiving naar wat wordt genoemd " hele voedselgroepen " ( vetarme zuivelproducten , eiwitten, vezels ) die helpen bij het controleren van de bloeddruk en cholesterol . De aanzienlijke vermindering van suikerhoudend voedsel - die doorgaans veel calorieën , geen voedingswaarde - ook helpt de obesitas , dat is een grote factor in het aantal hartaanvallen bevatten .

Welke voedingsmiddelen zijn low carb ?

Low carb dieet klinkt goed , maar wees voorbereid : low carb dieet zal nemen wat velen beschouwen als nietjes in alle maaltijden : brood , pasta en rijst . In feite zal low carb dieet niets gemaakt van meel, zetmeelrijke groenten zoals maïs en aardappelen , en voedingsmiddelen die suiker ( dit omvat verscheidene vruchten ) bevatten , en granen die niet specifiek gelabeld als " low carb " verwijderen . Maar, zult u worden toegestaan ​​om vlees en eieren , weinig suiker vruchten zoals aardbeien , en een hoog - eiwit, maar vetarme alternatieven zoals soja nemen . Sommige low carb dieet mogelijk zuivel.

Nessun commento:

Posta un commento