Ricerca personalizzata

18/11/14

fitness - anaerob trening


Anaerob fitness er kraften komponenten i fitness generelt, som også inneholder minst to andre viktige komponenter: aerobic fitness (den delen av kardio-vaskulær motstand) og felles mobilitet. Fart og ferdigheter er innfødt kvaliteter og de er ikke veldig relevant for helsetilstand - som er den største bekymringen i masse kondisjon, den ene er ment å holde kroppen i god form.

Formålet med anaerobe treningsprogrammer utvikler styrken, den styrkende på kroppen eller muskelmasse. Det finnes situasjoner når bare kraft eller muskel styrkende er ment. Den typiske eksempel for disse situasjonene er gitt av idrett organisert i kategorier, der fysisk makt (med forbud om å gå over en viss grense på vekt) er testet. Vekst av muskelmasse avgjør økning av makt og styrkende av skjelettmusklene. I dette tilfellet, treningsprogrammer er svært lik kroppens bygge treninger, uten å bli fulgt av de spektakulære, men farlige endringer, spesifikke kroppsbygging .

Formålet med anaerob fitness er uniform, balansert og harmonisk utvikling av alle musklene, uten å ignorere deres funksjonalitet. Denne siste ideen er viktig for å gjøre en klar forskjell mellom fitness og tendenser, mange ganger narsissistisk, manifestert av kroppen bygge utøvere. Den sportsmann som tar opp trenings ønsker å være i stand til og er i stand til å gjøre noe med sine muskler, mer enn å vise dem i konkurranser eller i forskjellige andre anledninger og steder (disco, svømmebasseng, klubber, etc.).

En av de viktigste egenskapene til anaerobe fitness treninger er bruk av generelle programmer, hvor alle eller nesten alle musklene blir jobbet ut i en treningsøkt. I kroppen bygge programmene er delt og treninger er fokusert hver gang på ett, to eller høyst tre grupper av muskler; mens i fitness en trening kan være fokusert på et bestemt område, men det utelukker ikke de andre musklene, noe som vil være til nytte, direkte eller indirekte, på maksimalt én øvelse for hver muskelgruppe. På denne måten programmene er ikke overdrevet lang; de tar i gjennomsnitt en time og femten minutter; dermed katabolsk faze unngås; Dette vises vanligvis i svært lange treningsøkter (to timer eller enda mer).

En annen modalitet å redusere tiden for trening gjør super-serien hvis formål er å trene to antagonistiske muskelgrupper (bryst og rygg eller biceps og triceps, etc.). Derfor, for hver muskelgruppe må utføres en rekke øvelser, uten pause i mellom; bruddet er tatt kun på slutten av denne doble innsatsen. Programmene kan også inneholde trippel serie eller til og med gigant-serien (mer enn tre øvelser etter hverandre). Intensiteten på treningen kan økes betraktelig: mange muskler kan trenes i løpet av kort tid.

Den ukentlige frekvensen av opplæringen forblir de samme (tre økter); så den aerobe fasen kan dekkes i de frie dager. Hvis bare tre eller to ukentlige økter er mulig, kan blandede programmene vedtas: etter anaerob trening, alltid gjort i begynnelsen av økten, er 15-20 minutter med aerobic fitness lagt til for å balansere de to fasene (anaerob og aerob) . I dette tilfellet også, opplæring må ikke ta lenger tid enn en halv en time og; ellers vil fasen av katabolske prosesser blir initiert - en fase hvor musklene selv cannibalize '.

Anaerob fitness er anbefalt til alle somatiske typer, med konkrete forskjeller i modalitet av trening.

I de tilfeller av ectomorphic og mezomorphic typer, må alle seriene (3 eller 4) utføres på samme maskin bli ferdig, og maskinen og gruppen av muskler som er trent må endres samtidig. Dette systemet er også kalt "workshop trening '.

I tilfelle av den endomorphic type (i overvekt), er foretrukket krets trening: gruppen av musklene trent blir endret etter hver serie og hele kretsen må gjentas tre eller fire ganger. Denne type trening forbruker mer kalorier fordi en aerobic komponent innføres ved ikke å ha pauser mellom serien og litt øke hjertefrekvensen.

Vekst av muskelmasse gjennom treningsprogrammer kan ikke overstige én vektklasse (5-6 kg), men de har ikke misbalance de andre bevegelsesparametre.

Nessun commento:

Posta un commento