Ricerca personalizzata

08/04/14

Du ønsker å få vekt ?


Det kan være vanskelig for deg å tro på dette sykelig overvektige landet som vi lever i, men det finnes folk som har problemer med å få vekt og trenger hjelp til å gjøre det . Dette er sant i hungersnød herjet land i for eksempel Afrika for åpenbare grunner, men det er mindre intuitiv i dette landet hvor det er ingen mangel på kalori rik mat . Så hvem er disse menneskene som ønsker / trenger å få vekt ?

Vel det er minst tre store grupper av mennesker i Amerika som trenger hjelp til å få vekt . Dette er idrettsutøvere , personer med iatrogenisk og sykdoms forårsaket kreftkakeksi , mennesker, som ikke klarer å brødfø seg selv på riktig måte , og til slutt personer med organer bruker kalorier på en høyere rente enn "normale" mennesker og ikke telle idrettsutøvere . Så kan ta noen minutter å i det minste vurdere disse gruppene av mennesker .

Første og kanskje mest åpenbare er idrettsutøvere som har problemer med å få vekt på en normal diett fordi de brenner av så mye eller mer kalorier enn de tar i. Idrettsutøvere , særlig de på elitenivå , ofte konsumere ugudelige mengder mat bare for å levere kroppene sine med nok drivstoff til å jobbe sammen med overnaturlige nivåer av fysisk aktivitet og støtte utrolig høy forekomst av stoffskiftet . Sekund er de med sykdommer som forårsaker et tap av matlyst som anoreksi for en åpenbar eller psykisk sykdom eller kreft med tilhørende kakeksi som er kanskje mindre opplagt . Når det gjelder anorexia nervosa det må være kognitiv atferdsterapi som endrer den grunnleggende strukturen i tanke for disse menneskene som gjør dem tror at de er fete . For psykiske lidelser en blanding av både atferdsterapi og medikamenter som stimulerer appetitten og hjelper personen ønsker å konsumere nok kalorier til å få vekt . For kreftpasienter disse appetitt stimulerende stoffer er virkelig løsningen hvis de jobber .

Den gruppen som ikke er i stand til å brødfø seg selv er den tredje gruppen for å diskutere , og disse er i hovedsak folk på ytterpunktene av alder . Det er åpenbart at babyer trenger å bli matet i orden for dem å få vekt , men det er kanskje mindre tydelig i de eldre som ofte overleve på det som er kjent som en "te - og - toast " diett fordi de enten ikke har den fysiske energi eller de ikke lenger har den mentale fakultetet å gi seg med en god ernæring .

Den siste gruppen er de som har et høyt stoffskifte , men er ikke utøvere med mye fysisk aktivitet . Det beste eksemplet på dette er personer med organer kjemper alvorlig sykdom , oftest infeksjon . Immunsystemet trenger masse energi , så det er viktig å holde disse pasientene godt matet , slik at de kan opprettholde minst hvis ikke opp i vekt .

Nessun commento:

Posta un commento