Ricerca personalizzata

17/04/14

å miste vekt handler om hva du får


Mange har tenkt om å miste vekt i løpet av årene , men ofte synes å falle kort av en faktisk forsøk på å gjøre det . Grunnen til at så mange mennesker tenker på det så mye er fordi dypt nede , de vet at det å ha det ekstra poundage er ikke bra for dem . Problemet er , bare å vite at det å være overvektig er dårlig er ikke nok til å virkelig presse mange mennesker til å gjøre noe med det . Mye som ønsker å slutte å røyke , vet det er dårlig for deg ikke overtale folk til å slutte å gjøre det . Men hvis du skulle finne noen virkelig gode grunner til å slutte å røyke , som legen din fortalt deg hvis du ikke slutte, vil du miste en lunge neste år , kan det få deg til å handle og bare gjøre det .

 Vel , å miste vekt er akkurat som å slutte å røyke , jo flere gode grunner til at du må gjøre det , jo mer sannsynlig er det å handle på det og gjøre det skje . Hvis du har noe du kjører din motivasjon bortsett fra bare å vite det er dårlig for deg , er du også mer sannsynlig å opprettholde vekttap mål når du når målet.

Først og fremst , å miste vekt betyr å få sunnere . Når du miste de ekstra pounds du i stor grad redusere risikoen eller hjertesykdom , hjerneslag , kreft , høyt blodtrykk , diabetes og felles stress , alle forhold forbundet med å være overvektig . Når du redusere disse risikoene , betyr det at du kan ha en mye bedre sjanse for å bli rundt for å se dine barn vokse opp og være rundt for å nyte dine barnebarn . Det alene er grunn nok til å få den vekten ned .

En annen grunn til at du kanskje ønsker å vurdere for å miste vekt , er at du vil føle deg bedre . Når du begynner å miste noen av de ekstra pounds , vil du begynne å merke energinivået øker . Å være overvektig med 20 pounds er som å sette en £ 20 sekk med poteter på skuldrene hele dagen . Ekstra kroppsfett er ikke noe mer enn en ekstra byrde å bære rundt med deg hver dag , så den ekstra vekten drenerer din energi . Av denne grunn er overvektige mennesker har en tendens til å være mindre aktiv , og dette fremmer mer fett for å samle opp på dem. Ettersom dette fortsetter , blir de enda mindre aktive og så dette blir en ond sirkel som fører til fedme .

Som en fin liten side fordel , vil miste vekt gjør at du ser bedre , og som ikke ønsker å se bedre ut? Hver og en av oss har en visjon om hva vi ønsker å se ut. De fleste er ikke helt fornøyd med måten de ser . De vil alltid finne noe de ikke liker med seg selv og skulle ønske de kunne endre og for folk som er overvektig ; dette kan være en stor motivator for å gå ned i vekt . En fersk studie gjort konkludert med at så tidlig som i alder 5 , jenter som hadde høyere kroppsvekt hadde lavere selvfølelseenn jenter med normal kroppsvekt .

Når en person mister vekt , hva er nesten alltid de svarene av andre mennesker som vet at personen ? Du hører ting som; du ser bra ut ; du har gått ned i vekt har du ikke? Og tenk på hvordan du vil føle deg når du har mistet nok vekt til å være i stand til å passe inn i den kjolen eller at par bukser du hadde på seg tilbake i videregående skole . Nå må du huske på , ser bedre er en god grunn til å gå ned i vekt, men det bør ikke være den eneste.

Når du har minst et par gode , gyldige grunner til å ønske å gå ned i vekt , vil det være mye lettere å motivere deg selv til å komme i gang og bli med det . La oss innse det , din helse , velvære og selvfølelse er svært gode grunner for å bli kvitt de ekstra pounds og holde dem av for godt .

Nessun commento:

Posta un commento